Particulier

Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering
De Markel beroepssaansprakelijkheidsverzekering dekt jouw onderneming tegen aansprakelijkheidsclaims, nadat er een beroepsfout is gemaakt.

Een beroepsfout door jezelf of een medewerker kan altijd voorkomen, maar vaak wordt er niet nagedacht over de gevolgen van een beroepsfout. Een beroepsfout, zoals verkeerd advies of een onjuiste berekening kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor de gedupeerde, maar ook voor jouw onderneming. De financiële schade na een beroepsfout kan drastische gevolgen hebben voor een onderneming, omdat de schade hoog op kan lopen. De partij die gedupeerd is kan de verantwoordelijke aansprakelijk stellen voor de geleden schade. Deze partij ontvangt dan een beroepsaansprakelijkheidsclaim en zal de financiële schade moeten betalen. De Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt jouw onderneming voor mogelijk schadeclaims, nadat er sprake is van een beroepsfout.

De Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor de mogelijk risico’s die ondernemingen lopen om aansprakelijk gesteld te worden voor beroepsfouten. Er zal voor jouw onderneming een op maar gemaakte Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten worden die alle mogelijke risico’s dekt.Verder zorgt de verzekering voor juridische bijstand en begeleiding wanneer het uitloopt tot een gerechtelijke procedure.

De Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering is geldig over de hele wereld, maar er wordt geen dekking geboden in de Verenigde Staten. Verder geldt er ook een eigen risico. De hoogte van dit bedrag staat vermeldt op de polisvoorwaarden van de verzekering.

Wat is er gedekt ?

Het is belangrijk om te weten in welke situaties de Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekking biedt. Wij benoemen hieronder het dekking overzicht van de verzekering:

  • Naloop termijn van 4 maanden.
  • Dekking voor fouten gemaakt door hulppersonen, zoals stagiairs en uitzendkrachten.
  • Er is dekking voor voormalige verzekerden.
  • Kosteloze inloopdekking gekoppeld aan het verzekerde verleden.

Er zijn ook situaties waarin de verzekering geen dekking biedt. Wij benoemen daarom enkele situaties waarin je niet verzekerd bent met de Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering:

  • Schade aan medewerkers, stagiairs en uitzendkrachten zelf.
  • Wanneer er schade ontstaat door fraude, roekeloosheid, opzet of vermogensdelicten.
  • Schade of kosten die gemaakt worden om de dienst opnieuw te leveren, zijn niet gedekt.

Wil je weten in welke situaties er nog meer geen dekking wordt gegeven of wel dekking wordt gegeven? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de benodigde informatie omtrent de gewenste verzekering. Hierdoor ben je voorzien van de benodigde informatie voordat je de verzekering afsluit.

De Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heb je interesse om de Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze verzekeringsadviseurs zullen contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier. Er zal telefonisch een gesprek plaats vinden over de gewenste verzekeringen en over andere mogelijke vragen. Vervolgens zullen onze specialisten aan de slag gaan met het uitzoeken van de best passende verzekering voor jouw onderneming. Onze specialisten gaan opzoek naar een verzekering met sluitende dekkingen voor jouw onderneming. Hierdoor ben je nooit onder- of over verzekerd en sluit je een verzekering af voor de best mogelijke premie.

Scroll naar boven