Particulier

DAS Rechtsbijstand

Waarom DAS Rechtsbijstand
DAS bestaat voor de helft uit DAS Duitsland en voor de andere helft uit Nederlandse aandeelhouders waaronder ASR en Delta Lloyd. Verken de opties van deze verzekeraar.

DAS Rechtsbijstand Verzekeringen

DAS bestaat voor de helft uit DAS Duitsland en voor de andere helft uit Nederlandse aandeelhouders waaronder ASR en Delta Lloyd. Deze verzekeraar is van oorsprong opgericht om personen met autoschade van juridische hulp te voorzien. Tegenwoordig helpt DAS allang niet meer alleen mensen met autoschade, maar biedt het ook juridische hulp op andere terreinen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij DAS terecht voor juridische ondersteuning. Zelfs als je geen rechtsbijstandsverzekering hebt lopen bij DAS, kan je hier terecht voor juridisch advies. Wanneer je DAS wilt inschakelen voor hulp, staan er meer dan 600 juridische adviseurs klaar om de passende oplossing voor jou te vinden.

Contactgegevens DAS Rechtsbijstand

Telefoonnummer: 020-6517517
Bezoekadres: De Entree 222, 1101 EE Amsterdam-zuidoost
Postadres: Postbus 23000 1100 DM Amsterdam

Welke verzekeringen heeft DAS Rechtsbijstand?

Particulier


Met de rechtsbijstandverzekering van DAS betaal je nooit te veel. Je kunt de rechtsbijstandverzekering bij DAS volledig zelf samenstellen. Kies dekkingen waartegen je verzekerd wilt zijn. Sluit zo de rechtsbijstandverzekering af die perfect bij jou past. Werking van de DAS rechtsbijstandverzekering De rechtsbijstandverzekering van DAS heeft een unieke werking. Je kiest namelijk niet voor een […]
Lees verder
Scroll naar boven