Zakelijk

DAS rechtsbijstandverzekering

Waarom DAS rechtsbijstandverzekering
DAS rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de rechtsbijstandverzekering van DAS betaal je nooit te veel. Je kunt de rechtsbijstandverzekering bij DAS volledig zelf samenstellen. Kies dekkingen waartegen je verzekerd wilt zijn. Sluit zo de rechtsbijstandverzekering af die perfect bij jou past.

Werking van de DAS rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van DAS heeft een unieke werking. Je kiest namelijk niet voor een pakket, waar je eventueel nog dekkingen aan toe kunt voegen. Maar je kiest alleen voor een paar extra dekkingen. Er is dus geen standaard pakket waarvoor je je kunt verzekeren.

Aankopen en Deeleconomie

Met de dekking Aankopen en Deeleconomie heb je recht op juridische hulp bij conflicten die gaan over overeenkomsten die je hebt gesloten. Het kan dan gaan over de aankoop van (bijvoorbeeld) een wasmachine of het boeken van een welverdiende vakantie. Ook het aanbieden van producten of diensten als privépersoon is meeverzekerd voor een juridisch conflict.

Familie

De dekking Familie is bedoeld voor juridische conflicten die betrekking hebben op familiezaken. Zo kan je in een conflict terechtkomen over de verdeling van een erfenis. Maar ook over het recht van je (adoptie)kind valt onder de Familie-dekking.

Gezondheid

Fouten in de gezondheidszorg kunnen fataal en erg ingrijpend zijn. Met de dekking Gezondheid ben je verzekerd voor een eventueel juridisch conflict met een zorginstelling. Zo krijg je ondersteuning van DAS op het moment dat er fouten worden gemaakt in je behandeling. Ook als je contracten afsluit met een arts of medische instelling, kijkt DAS met je mee.

Inkomen, belasting en vermogen

De dekking inkomen, belasting en vermogen zorgt voor juridische hulp bij conflicten die over je vermogen gaan. Conflicten met de belastingdienst of erkende instanties voor aandelen zijn hier voorbeelden van. Ook als je recht hebt op uitkeringen, kan je bij een conflict aankloppen bij DAS.

Scheidingsmediation

Bij het beëindigen van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, helpt deze dekking met het vinden van een juridische oplossing. DAS gaat op zoek naar een oplossing waar jullie beiden tevreden mee kunnen zijn.

Verkeer

Juridische hulp bij conflicten in het verkeer kan best wel eens van pas komen. Ongelukken gebeuren op regelmatige basis namelijk. Ook conflicten over de koop, verkoop, onderhoud en reparatie vallen onder deze dekking. Het verhalen van (letsel)schade kan ook met de dekking Verkeer.

Werk

Conflicten op de werkvloer kunnen als erg persoonlijk worden ervaren. De kans dat er een groot gedeelte van je inkomen wegvalt is namelijk erg aanwezig. Juridische hulp bij zulke conflicten kan dan erg van pas komen. De dekking Werk kun je gebruiken als je wordt ontslagen of als er sprake is van een reorganisatie. Ook als het bedrijf waar je werkzaam bent failliet gaat, kun je aanspraak maken op juridische hulp.

Wonen

Niemand heeft graag ruzie met zijn buren en allemaal geen juridisch conflict. Toch komt het wel eens voor. Dan ben je met de Wonen-dekking van de DAS rechtsbijstandverzekering goed verzekerd. Ook conflicten met de gemeente of overheid zijn gedekt in deze dekking. Conflicten die gaan over de koop, verkoop, huur, verhuur en verbouwing van je woning zijn meeverzekerd in deze dekking.

DAS rechtsbijstandverzekering vergelijken

De DAS Rechtsbijstandverzekering vergelijken kan nu gemakkelijk via onze website. Hier kun je een overzicht vinden van allerlei verzekeraars die een rechtsbijstandverzekering aanbieden. Dankzij de onafhankelijke vergelijkingstool kun je de verschillen tussen de verzekeringen makkelijk vinden. Vergelijk en vind de rechtsbijstandverzekering voor jou.
Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven