Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven?

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

  • Vergelijk verzekeraars op dekking en premie
  • Verzekering afsluiten en overstappen zonder gedoe
  • Bespaar honderden euro’s per jaar
Binnen 5 min. de beste rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Een conflict kan op ieder moment ontstaan. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe keuken, een verbouwing, een vakantie of hotel die je hebt geboekt of in het verkeer. Soms lukt het niet om het conflict zelf op te lossen en ben je genoodzaakt om juridische hulp in te schakelen. De kosten van een jurist of advocaat lopen snel hoog op. Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk juridische hulp in kan schakelen kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten. De vergelijker van Verzekering.nl maakt het je gemakkelijk. In een paar stappen weet jij welke rechtsbijstandverzekering het beste bij jou past!

Rechtsbijstandverzekering vergelijken en afsluiten

Voor het geval dat je in een conflict komt waarbij je rechtsbijstand nodig hebt kan je ervoor kiezen om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dit betekent dat je op momenten dat het nodig is juridische assistentie en advies kan vragen.

Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die de kosten dekt voor het verlenen van juridische bijstand.  Daarnaast kunnen de kosten die gemaakt worden bij het inhuren van externe deskundigen of advocaten gedekt worden door deze verzekering samen met de kosten van een gerechtelijke procedure. Je betaalt hiervoor een vaste premie per maand.

De rechtsbijstandsverzekeraars hebben verschillende pakketten en polisvoorwaarden voor dit type verzekering. Let dus goed op de verschillende voorwaarden die ze hebben en lees ook de kleine lettertjes. Deze verzekering kan je bovendien zowel als particulier of als bedrijf afsluiten.

Direct berekenen
 


Rechtsbijstandsverzekering nieuws

Meer rechtsbijstandsverzekering nieuws