Zakelijk

Nationale-Nederlanden rechtsbijstandverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden rechtsbijstandverzekering
Nationale-Nederlanden rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden biedt uitgebreide juridische ondersteuning voor diverse conflicten. De rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden biedt tal van voordelen, waaronder geen wachttijd voor conflicten die zijn ontstaan na de ingangsdatum. Bovendien heb je de flexibiliteit om zelf te kiezen voor welke onderdelen je verzekerd wilt zijn. Wil je weten of de rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden iets voor jou is, lees dan nu verder.

Nationale-Nederlanden werkt samen met DAS, een gerenommeerd juridisch adviesbureau, om je de beste rechtsbijstand te bieden. De Rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt niet alleen de kosten van DAS, maar ook eventuele griffierechten en kosten van experts of deurwaarders. Wat de reden voor het conflict ook is, met deze verzekering sta je sterker in je recht. 

Rechtsbijstandverzekering Nationale-Nederlanden

Met de Rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden ben je standaard gedekt door de module Consument. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aanvullend te kiezen voor de modules Wonen, Verkeer en Werk. Deze flexibele aanpak stelt je in staat om de dekking van je verzekering aan te passen aan jouw specifieke behoeften en situatie.

Consument
 • Consumentenaankopen en -leveringen
 • Erfenis of adoptie: Je bent verzekerd voor conflicten met betrekking tot erfenissen, adopties, erkenning van kinderen en naamswijzigingen.
 • Overige zaken: De dekking omvat ook geschillen over studiefinanciering, erfenissen, overeenkomsten voor medische behandelingen, verenigingslidmaatschappen, uitkeringen en pensioenopbouw.
Wonen

De module Wonen biedt ondersteuning bij conflicten met betrekking tot je huis. Dit omvat geschillen over:

 • Koopwoningen en huurwoningen: Conflicten met betrekking tot de koop van je woning, inclusief problemen met notarissen. Eventuele schade die door andere is aangebracht. 
 • Stacaravans of woonboten
 • Grondstukken en volkstuinen 
 • Bouw- en verbouwprojecten: Geschillen met aannemers bij de bouw of verbouwing van je eigen woning.
 • Buren- of verenigingsrecht
 • Omgevingsvergunning en onteigening
Verkeer

De module Verkeer bij rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden biedt juridische hulp bij conflicten met betrekking tot verkeersongevallen en de (ver)koop van voertuigen. Dit omvat:

 • Conflicten over de koop of verkoop van voertuigen. 
 • Schadeclaims bij verkeersongevallen en conflicten met verzekeringsmaatschappijen.
 • Juridische ondersteuning bij inbeslagname van voertuigen
Werk

Tot slot, de module Werk biedt ondersteuning bij arbeidsgerelateerde conflicten, waaronder:

 • Conflicten over functies, arbeidsvoorwaarden, ontslag, salarisaanpassingen en bijstandsuitkeringen.
 • Geschillen met betrekking tot uitkeringen en ongewenst gedrag op de werkplek.
 • Het eisen van schadevergoeding van je werkgever na een verkeersongeval tijdens het werk.

MoneyView over Nationale-Nederlanden rechtsbijstandverzekering

In september 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item uitgebracht over rechtsbijstandverzekeringen, waarin 36 verschillende rechtsbijstandverzekeringen zijn onderzocht. De rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden heeft een topscore van 5 van de 5 sterren gekregen op het gebied van voorwaarden. Ze staan hiermee op de eerste plaats van de 36 beoordeelde verzekeringen op het vlak van voorwaarden.

Je kunt hier direct jouw rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden aanvragen.

Vergelijk rechtsbijstandverzekering 

Verzekering.nl is een informatieve website waar je veel te weten kunt komen over verschillende verzekeringen, waaronder die van Nationale-Nederlanden op het gebied van rechtsbijstandverzekering. Wij voorzien je van uitgebreide informatie over de rechtsbijstandverzekeringen en bieden je de mogelijkheid om eenvoudig en snel een breed scala aan rechtsbijstandverzekeringen te vergelijken. Wil je ontdekken welke rechtsbijstandverzekering het meest geschikt is voor jouw behoeften? Klik hieronder en vind de verzekering die het beste bij jou past.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven