Nationale-Nederlanden

Waarom Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden is een verzekeraar en bank. Ze bieden leningen, hypotheken en ook verzekeringen aan. Ontdek de verzekeringsmogelijkheden voor jezelf of voor je bedrijf.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een verzekeringsmaatschappij en een bank. Ze kunnen je helpen op het gebied van leningen en hypotheken, maar ze bieden ook autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en levensverzekeringen aan. Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. De instantie heeft ruim 175 jaar ervaring in verzekeringen. In 2013 is de Nationale-Nederlanden onderdeel geworden van de NN Group. De NN Group is actief in 11 landen en heeft een sterke positie in zowel meerdere Europese landen als in Japan. De NN Group heeft ruim 20 miljoen klanten en 16.000 medewerkers. Onder de NN Group vallen ook ABN AMRO verzekeringen, Movir, OHRA en BeFrank. Bij Nationale-Nederlanden is het mogelijk om een aantal producten online af te sluiten. Als de klant meer begeleiding nodig heeft kan de Nationale-Nederlanden hier ook voor zorgen. Nationale-Nederlanden heeft diverse verzekeraars overgenomen waaronder Delta Lloyd en Reaal.

Contactgegevens Nationale-Nederlanden

Telefoonnummer: 070-5130303
Bezoekadres: Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK Den Haag
Postadres: Postbus 93604, 2509 AV Den Haag

Welke verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt schade die u of uw gezinsleden per ongeluk hebben toegebracht aan andere personen of hun bezittingen.
Lees verder Bekijk verzekering
Bij Nationale-Nederlanden bent u met de autoverzekering altijd veilig op weg. U kunt profiteren van uw gereden schadevrije jaren en de korting kan oplopen tot wel 85%.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden zijn alle losstaande spullen in uw huis verzekerd als er schade is door brand, storm of diefstal. Met deze verzekering bent u per schadegeval tot wel € 100.000,- verzekerd.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de motorverzekering van Nationale-Nederlanden bent u altijd verzekerd op weg. Met deze verzekering is de nieuwwaarde een jaar verzekerd en u kunt een premiekorting krijgen voor een tweede motor.
Lees verder
Met de opstalverzekering van Nationale-Nederlanden is uw huis verzekerd tegen onverwachte schade, zoals: brand, ontploffing of storm. Bij deze verzekering is uw huis tot wel € 600.000,- verzekerd.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden krijgt u juridische hulp als u een conflict heeft. Door een meningsverschil met de buurvrouw of als u beroep wilt aantekenen tegen een belastingaanslag.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de reisverzekeringen van Nationale-Nederlanden ben u verzekerd tegen onverwachte kosten waar u tegenaan kunt lopen op vakantie. Denk hierbij aan een schade of een ongeval.
Lees verder Bekijk verzekering
U heeft bij de zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden de keuze uit elke zorgverlener en u hoeft geen onverwachte kosten te verwachten.
Lees verder Bekijk verzekering
De bootverzekering van Nationale-Nederlanden is voor iedereen die veilig het water op wil. Met een ruim aanbod en goede voorwaarden biedt Nationale-Nederlanden voor elke soort boot de geschikte verzekering aan.
Lees verder Bekijk verzekering
De Nationale-Nederlanden ongevallen verzekering is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeluk.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven