Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Nationale-Nederlanden

verzekeringen

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een verzekeringsmaatschappij en een bank. Ze kunnen je helpen op het gebied van leningen en hypotheken, maar ze bieden ook autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en levensverzekeringen aan. Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. De instantie heeft ruim 175 jaar ervaring in verzekeringen. In 2013 is de Nationale-Nederlanden onderdeel geworden van de NN Group. De NN Group is actief in twintig landen en heeft een sterke positie in zowel meerdere Europese landen als in Japan. De NN Group heeft ruim 18 miljoen klanten en 15.000 medewerkers. Onder de NN Group vallen ook ABN AMRO verzekeringen, Movir, OHRA en BeFrank. Bij Nationale-Nederlanden is het mogelijk om een aantal producten online af te sluiten. Als de klant meer begeleiding nodig heeft kan de Nationale-Nederlanden hier ook voor zorgen. Nationale-Nederlanden heeft diverse verzekeraars overgenomen waaronder Delta Lloyd en Reaal.

Contactgegevens Nationale-Nederlanden

Telefoonnummer: 070-5130303
Bezoekadres: Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK Den Haag
Postadres: Postbus 93604, 2509 AV Den Haag

Welke verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt schade die u of uw gezinsleden per ongeluk hebben toegebracht aan andere personen of hun bezittingen.

Verzekerd
• Schade aan geleende goederen
• Schade tijdens vak...

Bij Nationale-Nederlanden bent u met de autoverzekering altijd veilig op weg. U kunt profiteren van uw gereden schadevrije jaren en de korting kan oplopen tot wel 85%. Als de schade binnen het netwerk gerepareerd wordt, dan heeft u geen eigen risi...

De bootverzekering van Nationale-Nederlanden is voor iedereen die veilig het water op wil. Met een ruim aanbod e...

Met de inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden zijn alle losstaande spullen in uw huis verzekerd als er schade is door brand, storm of diefstal. Met deze verzekering bent u per schadegeval tot wel € 100.000,- verzekerd.

Verzekeringen<...

Met de motorverzekering van Nationale-Nederlanden bent u altijd verzekerd op weg. Met deze verzekering is de nieuwwaarde een jaar verzekerd en u kunt een premiekorting krijgen voor een tweede motor.

Verzekerd

WA
• ...

De Nationale-Nederlanden ongevallen verzekering is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeluk. Je kunt behalve jezelf ook andere mensen meeverzekeren met de NN ongevallenverzekering.

Met de opstalverzekering van Nationale-Nederlanden is uw huis verzekerd tegen onverwachte schade, zoals: brand, ontploffing of storm. Bij deze verzekering is uw huis tot wel € 600.000,- verzekerd.

Verzekerd
• Uw woning
• Bijgebouwen, z...

Met de rechtsbijstandverzekering van Nationale-Nederlanden krijgt u juridische hulp als u een conflict heeft. Door een meningsverschil met de buurvrouw of als u beroep wilt aantekenen tegen een belastingaanslag.

U kunt zelf kiezen wat u verz...

Met de reisverzekeringen van Nationale-Nederlanden ben u verzekerd tegen onverwachte kosten waar u tegenaan kunt lopen op vakantie. Denk hierbij aan een schade of een ongeval.

Doorlopende reisverzekering
De doorlopende reisverzekering van...

Iedereen in Nederland is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een van de verzekeraars die dit aanbiedt is de Nationale-Nederlanden. U heeft bij de zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden de keuze uit elke zorgverlener en u hoeft ge...


© copyright