Particulier

Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering
Met de Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering ben je als ondernemer verzekerd van bescherming voor jouw investering in inventaris en goederen.

De inventaris en goederen van een ondernemer zijn van onschatbare waarde. De dagelijkse werkzaamheden kunnen bij veel ondernemers niet uitgevoerd worden, zonder deze bedrijfsmiddelen. Het financieel beschermen van deze investering, tegen onvoorziene gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken, is daarom voor veel ondernemers van cruciaal belang. Zodra er schade aangericht is aan de bedrijfsmiddelen komt jouw bedrijfscontinuïteit mogelijk in gevaar. De Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering springt in dit gat en is jouw betrouwbare partner voor de verzekering van je waardevolle bedrijfsmiddelen.

De Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering biedt dekking voor een breed scala aan risico’s. Brand, diefstal na inbraak, vandalisme, wateroverlast, storm, hagel en sneeuw zijn enkele risico’s die gedekt worden.  Of het nu gaat om een klein café, een opkomend softwarebedrijf of een grote logistieke onderneming, de Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering biedt uitgebreide dekking voor de inventaris en goederen van jouw bedrijf. Ongeacht het type bedrijf dat je runt wordt er een verzekering op maat ontworpen om jouw kostbare investering te beschermen.

Voordelen van de Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering

Het afsluiten van de inventaris- en goederenverzekering bij Nationale- Nederlanden brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo worden de kosten die gemaakt moeten worden om de acute schade zoveel mogelijk te beperken vergoed. Dit gaat bijvoorbeeld om kosten voor het tijdelijk opslaan van goederen op een andere locatie.

Een voordeel wat eerder benoemd is, is dat eventuele veranderingen of aanpassingen die je als huurder aan jouw pand hebt aangebracht meeverzekerd worden. Dit betekent extra voorraad of inventaris ook gedekt is.

Tot slot biedt de Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering het voordeel dat ook de schade aan de inhoud van koelkasten en diepvriezers als gevolg van defecten die leiden tot ontdooiing gedekt is.

Taxatie van de inventaris en goederen

Het wordt aangeraden om de inhoud van jouw bedrijf te laten taxeren voordat je de Nationale-Nederlanden inventaris- en goederenverzekering afsluit, aangezien dit verschillende voordelen met zich meebrengt. Door de inventaris en goederen te laten taxeren, krijg je een duidelijk beeld van de waarde. Als ondernemer kan je zo het juiste bedrag verzekeren en de juiste vergoeding te ontvangen in geval van schade. Zonder een taxatie bestaat het risico dat je de waarde verkeerd inschat, wat kan leiden tot het betalen van een te hoge premie. Nationale-Nederlanden biedt dekking voor het een te laag verzekerd bedrag. Als je als ondernemer tijden verzekeringsjaar meer spullen gekocht, worden deze bedrijfsmiddelen meeverzekerd. Ondanks deze extra dekking is het taxeren nog steeds een passend advies, omdat het van tevoren opgestelde verzekerde bedrag een onjuiste waarde kan vertegenwoordigen. Hierdoor ontvang je bij de schade uitkering een bedrag wat niet representatief is aan de geleden schade.

Nationale- Nederlanden inventaris- en goederenverzekering afsluiten

Heb je interesse om de Nationale- Nederlanden inventaris- en goederenverzekering af te sluiten? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze gespecialiseerde zullen vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen en het verzoek bespreken. Alle wensen en behoeften worden besproken, zodat er een passende verzekering afgesloten wordt.

Scroll naar boven