Nationale-Nederlanden bootverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden bootverzekering
Nationale-Nederlanden bootverzekering afsluiten. Vergelijk bootverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw boot via Verzekering.nl
De bootverzekering van Nationale-Nederlanden is voor iedereen die veilig het water op wilt. Met een ruim aanbod een goede voorwaarden biedt Nationale-Nederlanden voor elke soort boot de geschikte verzekering aan. Je kunt zelf kiezen welke dekking je voor je boot wilt hebben. Zo kan je de bootverzekering precies laten afstemmen op je eigen wensen.

WA bootverzekering Nationale-Nederlanden

De WA bootverzekering van Nationale-Nederlanden verzekerd je tegen schade die je aan anderen verricht door je boot. Het kan hierbij gaan om materiële schade, maar ook om letselschade. De WA bootverzekering is de minimale dekking voor je boot. De schade die je met je boot veroorzaakt, kan vrij fors zijn. De WA bootverzekering van Nationale-Nederlanden dekt schade tot €5.000.000,-.

WA Beperkt Casco bootverzekering Nationale-Nederlanden

De WA Beperkt Casco bootverzekering van Nationale-Nederlanden is een uitgebreidere dekking dan de WA bootverzekering. Deze dekking verzekerd je ook tegen schade door storm, brand, diefstal & inbraak en transport. Met de WA Beperkt Casco bootverzekering kies je voor een goedkopere verzekering. Houdt er wel rekening mee dat niet alles wordt vergoed.

Nationale-Nederlanden bootverzekering WA Volledig Casco

De WA Volledig Casco bootverzekering van Nationale-Nederlanden is de meest uitgebreide bootverzekering die Nationale-Nederlanden aanbiedt. Daarmee is het ook de duurste bootverzekering. Met deze dekking ben je ook verzekerd tegen vandalisme, zinken, eigen gebrek en vorst.
Aanvullende dekkingen bootverzekering

Nationale-Nederlanden biedt enkele aanvullende dekkingen aan voor de bootverzekering. Deze dekkingen kun je afsluiten, zodat je nooit voor verrassingen en hoge kosten komt te staan.
  • Rechtsbijstand; De rechtsbijstand dekking zorgt voor hulp in een juridisch conflict. Tot €25.000,- aan advocatenkosten is vergoed.
  • Ongevallen; De ongevallen dekking zorgt voor financiële zekerheid voor je medepassagiers bij een ongeluk op het water. De meest uitgebreide dekking vergoedt maximaal €300.000,-.
  • Particulier verhuur; De particuliere verhuur dekking zorgt voor zekerheid als je je boot wilt verhuren. Je zult wel aan enkele voorwaarden moet voldoen. Lees hiervoor goed de polisvoorwaarden door.

No-claim korting

Veilig en rustig varen wordt bij Nationale-Nederlanden beloont. Als je geen schade vaart, krijg je korting op je premie. Ook schadevrije jaren bij je eventuele vorige verzekeraar worden meegenomen. Als je nieuw een bootverzekering afsluit, start je met 0 schadevrije jaren en heb je ook geen recht op korting. Na één schadevrij jaar, krijg je 10% korting. Elk jaar dat volgt, zorgt voor 5% meer korting. Deze korting kan oplopen tot maximaal 35%. Dit zijn zes of meer schadevrije jaren.

Nationale-Nederlanden bootverzekering vergelijken via Verzekering.nl

Naast de bootverzekering die Nationale-Nederlanden aanbiedt, ook nieuwsgierig naar wat andere verzekeraars te bieden hebben? Kijk nu op onze website om te zien welke verzekeraars een bootverzekering aanbieden en de verschillen met elkaar te vergelijken. Dankzij de onafhankelijke vergelijkingstool vind je nu de beste bootverzekering voor jouw boot. Bootverzekeringen vergelijken
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven