Particulier

Nationale-Nederlanden CAR-verzekering

Waarom Nationale-Nederlanden CAR-verzekering

Of je nu een particulier bent die zijn droomhuis bouwt of een professionele aannemer die werkt aan een grootschalig bouwproject, tijdens het bouwproces zijn er verschillende risico’s. Deze risico’s kunnen vervelende gevolgen hebben omdat enkele van deze risico’s torenhoge kosten met zich meebrengen. Het is daarom van belang om de risico’s in kaart te brengen en een verzekering af te sluiten die deze risico’s dekt. De Nationale-Nederlanden CAR-verzekering is ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen. Met deze verzekering kun je met een gerust hart aan jouw bouwproject beginnen, wetende dat Nationale-Nederlanden de mogelijke financiële kosten dekt.

Wij begrijpen dat jouw bouwprojecten waardevol zijn en dat je elke mogelijkheid die risico kan veroorzaken wilt vermijden. Daarom is de CAR-verzekering tot leven geroepen. Het is een unieke polis die je een uitgebreide dekking biedt voor alle onvoorziene gebeurtenissen tijdens de bouwperiode.

Voordelen van de Nationale-Nederlanden CAR-verzekering

Een van de belangrijkste voordelen van de CAR-verzekering is de brede dekking die wordt geboden. De verzekering beschermt jouw project tegen schade als gevolg van verschillende oorzaken, zoals brand, storm, diefstal, vandalisme en zelfs fouten in het ontwerp of de constructie.

Daarnaast biedt de CAR-verzekering van Nationale-Nederlanden ook dekking voor aansprakelijkheid. Als er schade aan derden wordt veroorzaakt tijdens de bouwwerkzaamheden, ben je gedekt tegen eventuele aansprakelijkheidsclaims en schadevergoedingen.

Wat is er gedekt met de CAR-verzekering van Nationale-Nederlanden?

Voordat je de verzekering afsluit, is het goed om te weten in welke situaties de verzekering dekking biedt. Wij bieden daarom een overzicht met verschillende situaties waarin Nationale-Nederlanden dekking biedt met de CAR-verzekering.

  • Schade aan het werk zelf, evenals schade aan gebouwen en eigendommen van je opdrachtgever.
  • Schade aan persoonlijke bezittingen, inclusief die van je personeel, is gedekt.
  • Kosten voor reparatie of vervanging van materialen.
  • Kosten die je maakt om directe schade te beperken.

Ook zijn er situaties waarin de verzekering geen dekking biedt. Hieronder staan enkele situaties waarin Nationale-Nederlanden geen dekking biedt:

  • Situaties waarin er geen sprake is van beschadiging. Bijvoorbeeld, als je een vloer hebt gestort die niet voldoet aan de eisen van de opdrachtgever en je het werk opnieuw moet doen, wordt dit niet gedekt.
  • Er is geen dekking voor aansprakelijkheid of schade aan derden.
  • Schade die optreedt buiten de afgesproken (ver)bouwperiode valt niet binnen de dekking van de verzekering.

Wil je weten in welke situaties de Nationale-Nederlanden CAR-verzekering nog meer dekking biedt? Vul het offerteverzoek in, zodat de adviseurs van EVR contact met je kunnen opnemen.

Nationale-Nederlanden CAR-verzekering afsluiten

Heb je interesse in de Nationale-Nederlanden CAR-verzekering? Vul het offerteverzoek in en kom in contact met de verzekeringsspecialisten van EVR. Onze adviseurs zullen je voorzien van de benodigde informatie en helpen je bij het afsluiten van de gewenste verzekering. Onze adviseurs nemen je financiële belangen zeer serieus, waardoor je de best mogelijke premie ontvangt voor jouw onderneming.

Scroll naar boven