Nationale-Nederlanden caravanverzekering

Vakanties zonder zorgen
Waarom Nationale-Nederlanden caravanverzekering
Nationale-Nederlanden caravanverzekering afsluiten. Vergelijk caravanverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de Nationale Nederlanden caravanverzekering bepaal je zelf hoe uitgebreid je verzekerd bent. Je kunt kiezen voor de dekking Casco Beperkt, Casco Uitgebreid en de dekking Brand / Diefstal. Vergelijk goed wat bij jou het beste past. Zo kun je met een gerust gevoel op vakantie met de (toer)caravan.

Voor wie?

De Nationale Nederlanden caravanverzekering is voor mensen met een caravan die een nieuwwaarde heeft van maximaal € 30.000,-. Het is daarnaast voor caravans die recreatief en particulier worden gebruikt, dus niet voor stacaravans die als woning worden gebruikt. De caravanverzekering is niet voor caravans die verhuurd worden. Wanneer de caravan jonger is dan 5 jaar en een nieuwwaarde heeft die hoger ligt dan € 12.000,-, moet de caravan aan wat beveiligingsmaatregelen voldoen.

Verschillende NN caravanverzekering dekkingen>

Er zijn drie verschillende caravanverzekering dekkingen bij Nationale Nederlanden. De dekking Brand / Diefstal zit bij de twee casco dekkingen al standaard inbegrepen.

Brand / Diefstal

De dekking Brand / Diefstal is voor caravans ouder dan 10 jaar. Dit heeft de laagste premie, wanneer je deze dekking voldoende vindt kun je deze uiteraard ook kiezen. Je hebt hiermee een dekking voor:

 • Schade door brand, diefstal en aansprakelijkheid
 • Wereldwijde dekking
 • Inboedel: tot 20% van de nieuwwaarde
 • Aanbouw: tot 10% van de nieuwwaarde

Casco Beperkt

De Casco Beperkt is voor caravans die jonger dan 10 jaar zijn. Met de Casco Beperkt heb je een dekking voor alle bovenstaande gegevens. Daarbij krijg je de volgende dekkingen:

 • Schade door storm en aanrijding
 • Vijf jaar verzekerd voor de nieuwwaarde

Casco Uitgebreid

Met de Casco Uitgebreid van Nationale Nederlanden caravanverzekering ben je voor alle bovenstaande gegevens verzekerd met daarbij:
 • Schade door vallende stenen en door overige oorzaken
 • Zeven jaar verzekerd voor de nieuwwaarde
 • Uitgebreide hulp in zowel het binnenland als buitenland
 • Caravanverzekeringen vergelijken

  Verder kijken dan de Nationale Nederlanden caravanverzekering? Het is het erg voordelig om een caravanverzekering te vinden die het beste bij jou past. Daar kunnen wij je mee helpen, want wij vergelijken een groot aantal verzekeraars van caravanverzekeringen. Op de pagina van Verzekering.nl kun je alles lezen over de caravanverzekeringen. Verzekering.nl is een vergelijkingswebsite die zich kenmerkt door haar objectieve, professionele en vooral onafhankelijke houding in het zoeken naar de goedkoopste verzekering die het beste bij je past. Wij helpen je graag.

  Vergelijk caravanverzekeringen

  Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
  Artikel delen:
  Scroll naar boven