Zakelijk

Nationale-Nederlanden reisverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden reisverzekering
De reisverzekering van Nationale-Nederlanden (NN) is uiterst flexibel, je stelt zelf jouw doorlopende reisverzekering samen.

De reisverzekering van Nationale-Nederlanden (NN) is uiterst flexibel, je stelt zelf jouw doorlopende reisverzekering samen. Je kunt zelf kiezen waar (Europa of wereldwijd) en welke modules je wilt. Nationale-Nederlanden biedt één reisverzekering aan: de doorlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering van Nationale-Nederlanden

Met de doorlopende reisverzekering kun je kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekeren.

Met de doorlopende reisverzekering (module Bagage & Hulpverlening) ben je verzekerd voor:

 • Schade aan je bagage, verlies van bagage of diefstal van bagage.
 • Schade aan je verblijf tijdens de vakantie
 • Verlies of diefstal van geld
 • 24/7 persoonlijke hulpverlening bij de NN Alarmcentrale
 • Kosten die je moet maken om naar huis te kunnen, bijvoorbeeld omdat je niet meer zelf kunt rijden vanwege een gebroken been.
 • Kosten die je maakt, bijvoorbeeld voor telefoongesprekken naar huis, wanneer je in het ziekenhuis ligt.

Aanvullende modules

Nationale-Nederlanden biedt 4 aanvullende modules aan voor hun reisverzekering: 

 1. Medische kosten: met deze module ben je gedekt voor de zorgkosten die je zorgverzekering niet vergoedt. Als je besluit om de Medische Kosten-module te nemen, ontvang je ook een uitkering in geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.
 2. Doorlopende annulering: verzeker jezelf tegen onverwachte annulering van je reis. Je hebt de mogelijkheid om de doorlopende annulering af te sluiten zonder doorlopende reisverzekering.
 3. Wintersport: alle modules zijn ook van toepassing wanneer je op wintersport gaat. In dat geval vergoedt NN onder andere de kosten van hulpverlening, zoals het transport vanaf de piste en een gipsvlucht.
 4. Pechhulp: hulp in geval de bestuurder van de auto iets overkomt of als je auto het niet meer doet door een mechanisch probleem.

 

 

 

Wie is verzekerd

Met de reisverzekering van Nationale-Nederlanden kun je zelf kiezen voor wie je de verzekering afsluit:

Jezelf: degene die de verzekering heeft afgesloten. Je bent bij alle pakketten zelf mee verzekerd.

Jezelf en je partner: je partner, met wie je in gezinsverband samenwoont of die in een door de overheid erkend verpleeghuis woont (in deze situatie is de dekking secundair), of echtgenoot of echtgenote.

Jezelf en je kinderen: kinderen, inclusief pleeg- en stiefkinderen, die niet gehuwd zijn en geen geregistreerde partner hebben, en die:

 • Samen met jou in gezinsverband wonen (eventueel in het kader van een omgangsregeling of co-ouderschap).
 • Onder de Wet Studiefinanciering vallen en buitenshuis wonen voor een dagstudie.
 • Verblijven in een door de overheid erkend verpleeghuis (in deze situatie geldt de dekking als secundair).

Ongeacht hun leeftijd blijven kinderen verzekerd zolang ze aan bovengenoemde voorwaarden voldoen.

Jezelf, je partner en je kinderen: als er aan de voorwaarden van jezelf en je partner en aan de voorwaarden van jezelf en je kinderen wordt voldaan, ben je verzekerd.

Waarom reisverzekering van Nationale-Nederlanden

Als je reist voor stage, studie of vrijwilligerswerk, ben je standaard verzekerd. Dit geldt niet voor zakenreizen. Let er wel op dat de standaard dekking geldt voor 90 opeenvolgende dagen. Kom je na 90 dagen reizen weer thuis en ga je later weer op reis, dan kun je weer maximaal 90 opeenvolgende dagen verzekerd op reis.

Reisverzekering van Nationale-Nederlanden afsluiten

Ben je geïnteresseerd in een reisverzekering van Nationale-Nederlanden? Bij Verzekering.nl kun je eenvoudig je reisverzekering afsluiten of verschillende reisverzekeringen vergelijken. Klik op de ‘vergelijk reisverzekeringen’ knop om de beste reisverzekering voor jou te vinden. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je allemaal op Verzekering.nl.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven