Nationale-Nederlanden motorverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden motorverzekering
Met de Nationale-Nederlanden motorverzekering ga je altijd verzekerd de weg op. Met deze motorverzekering is de nieuwwaarde een jaar verzekerd.

Met de Nationale-Nederlanden motorverzekering ga je altijd verzekerd de weg op. Met deze motorverzekering is de nieuwwaarde een jaar verzekerd en kun je premiekorting krijgen op je eventuele tweede motor. Pakketkortingen van meerdere verzekeringen kunnen oplopen tot wel 12%.

Dekkingen Nationale-Nederlanden motorverzekering

Nationale-Nederlanden biedt de volgende dekkingen voor je motorverzekering aan.

Basisdekking WA

De basisdekking van een motorverzekering is verplicht om af te sluiten in Nederland. De overige aanvullende dekkingen sluit je op vrijwillige basis af. De WA-Motorverzekering bij Nationale-Nederlanden dekt enkele specifieke situaties. Zo ben je verzekerd voor schade die je aanricht in aan anderen. Deze schade wordt tot €7.500.000 uitgekeerd. Ook ben je verzekerd voor schade die je aanricht aan de spullen van anderen. Dit kan oplopen tot maximaal €2.500.000.

WA Extra

Met de WA Extra-Motorverzekering ga je extra verzekerd de weg op met je motor. Deze aanvullende dekking is uitgebreider dan de basisdekking en is daarom ook duurder. Er zijn namelijk enkele situaties waar je met de WA Extra-Motorverzekering wel voor verzekerd bent. Schade aan je motor door diefstal, brand, storm of een botsing met een dier, wordt vergoed. Ook geluidsapparatuur tot €500,- valt onder deze dekking.

 

WA Casco

De meest uitgebreide motorverzekering die je bij Nationale-Nederlanden kunt afsluiten is de WA Casco-Motorverzekering. Dit is tevens ook de duurste dekking van Nationale-Nederlanden. Met de WA Casco-Motorverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je eigen motor na een ongeval. Je hebt dan recht op een uitkering die ervoor zorgt dat jij een soortgelijke motor terug kunt kopen. Ook zijn je helm en kleding verzekerd tot €500,- en is je motor één jaar verzekerd voor nieuwwaarde.

Diefstalpreventie van je motor

Om diefstal van je motor tegen te gaan, moet je in sommige gevallen enkele maatregelen nemen. Deze maatregelen zijn alleen van toepassing op de Extra- of Cascodekking. Je moet enkele maatregelen nemen als je motor nog geen zeven jaar oud is en waarvan de waarde nog boven de €10.000,- ligt. Als dit het geval is dan zal je motor beveiligd moeten zijn met een SCM-goedgekeurd beveiligingssysteem. Een motor ouder dan zeven jaar of een huidige waarde lager dan €10.000,-, hoeft niet aan deze eisen te voldoen.

Nationale-Nederlanden motorverzekering vergelijken

Genoeg informatie gevonden over de motorverzekering van Nationale-Nederlanden en nu op zoek naar andere mogelijkheden? Kijk op Verzekering.nl voor accurate informatie over allerlei motorverzekering. Bekijk de verschillen met behulp van de onafhankelijke vergelijkingstool en sluit af.

Vergelijk motorverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven