Zakelijk

Nationale-Nederlanden ongevallenverzekering

Onze top 5 ongevallenverzekeraars
Waarom Nationale-Nederlanden ongevallenverzekering
NN ongevallenverzekering afsluiten. Vergelijk ongevallenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Ongevallenverzekering NN

De ongevallenverzekering van Nationale-Nederlanden is een verzekering, waarmee je jezelf verzekerd tegen blijvende invaliditeit. Als je door een ongeluk blijvend invalide bent geworden, kan dat grote gevolgen hebben voor zowel jouw gezin als jouw portemonnee, omdat je bijvoorbeeld niet meer kan werken. Met de ongevallenverzekering Nationale-Nederlanden krijg je een financiële vergoeding als je blijvend invalide bent geworden door een ongeval. De ongevallenverzekering NN is een goede verzekering, waarmee je jezelf kan indekken tegen vervelende gebeurtenissen zoals ongevallen.

Wat is wel verzekerd met de ongevallenverzekering Nationale-Nederlanden?

Met de ongevallenverzekering NN ben je verzekerd in een aantal situaties. Je bent namelijk verzekerd wanneer:

 • Wanneer je een ongeval hebt in jouw woning.
 • Wanneer je blijvend invalide bent geworden door een ongeval.
 • Wanneer je een ongeval hebt buitenshuis.
Niet verzekerd

Er zijn ook een aantal gevallen, waarbij je niet verzekerd bent met de ongevallenverzekering Nationale-Nederlanden. Deze verzekering keert geen vergoeding uit:

 • Wanneer je een ongeval hebt dat is ontstaan door roekeloos gedrag.
 • Wanneer je een ongeval hebt dat is ontstaan door het uitoefenen van gevaarlijke sport.
 • Wanneer je een ongeval hebt dat is ontstaan door het uitoefenen van een gevaarlijk beroep.
 • Wanneer je een ongeval hebt dat is ontstaan door het gebruik van alcohol of drugs.

Nationale-Nederlanden ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeluk. Je kunt behalve jezelf ook andere mensen meeverzekeren met deze verzekering. Wie er wel of niet meeverzekerd zijn met de Nationale-Nederlanden ongevallenverzekering hangt volledig af van jouw gezinssituatie.

 

Hieronder kun je zien wie er bij welke gezinssituaties verzekerd zijn met de ongevallenverzekering. De type gezinssituaties met de bijbehorende meeverzekerde zijn:

 • Gezin met kinderen. In deze gezinssituatie zijn jij, jouw partner en jouw kinderen verzekerd met de NN ongevallenverzekering.
 • Samenwonend zonder kinderen. IN deze gezinssituatie zijn jij en jouw partner verzekerd met de NN ongevallenverzekering.
 • Alleenstaand met kinderen. In deze gezinssituatie zijn jij en jouw kinderen verzekerd met de ongevallenverzekering Nationale-Nederlanden.
 • Alleenstaand zonder kinderen. In deze gezinssituatie ben jij verzekerd met de ongevallen verzekering NN.
Aanvullende dekkingen

Met de Nationale-Nederlanden ongevallenverzekering heb je de keus om jouw basispakket uit te breiden met aanvullende dekkingen. De aanvullende dekkingen, die de ongevallenverzekering heeft zijn:

 • Tandartskosten kind tot 19 jaar. Met deze verzekering worden tandheelkundige behandelingen voor je kind tot 19 jaar vergoed met een bedrag tot € 500.
 • Overlijden. Met deze verzekering wordt er bij overlijden het bedrag, dat jij hebt gekozen, vergoedt aan de nabestaanden.

Vergelijken ongevallenverzekering

Wij bieden veel informatie aan over de ongevallenverzekering Nationale-Nederlanden. Naast de ongevallenverzekering geven wij ook veel informatie over andere ongevallenverzekeringen. Je hebt op Verzekering.nl ook de mogelijkheid om ongevallenverzekeringen via ons af te sluiten. Wij hebben namelijk veel aanbieders van verzekeringen op onze site. Zo kun je eenvoudig verzekeringen met elkaar vergelijken. Je kan een Nationale-Nederlanden ongevallenverzekering via Verzekering.nl afsluiten. Druk de button hieronder om te kijken welke ongevallenverzekeringen je wel via ons kan afsluiten.

Ongevallenverzekeringen vergelijken

 

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven