Zakelijk

Nationale-Nederlanden opstalverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden opstalverzekering
Nationale Nederlanden opstalverzekering afsluiten. De beste opstalverzekering met een 8,9 van Nationale Nederlanden de Beste uit de Test.

Met de opstalverzekering van Nationale-Nederlanden kun je jouw huis beschermen tegen schade veroorzaakt door gebeurtenissen zoals brand, storm of inbraak. Hoewel het niet wettelijk verplicht is om een opstalverzekering af te sluiten, kan een bank die jou een hypotheek verstrekt voor jouw huis wel vereisen. Het is echter raadzaam om toch te overwegen een opstalverzekering af te sluiten, aangezien deze ook schade aan glas dekt die is ontstaan door brand, storm, hagel of inbraak. Als je ervoor kiest om de glasdekking toe te voegen, ben je ook verzekerd voor glasschade die per ongeluk door jezelf is veroorzaakt. Bij Nationale-Nederlanden heb je de mogelijkheid om zowel een opstalverzekering als een inboedelverzekering afzonderlijk af te sluiten, of als een gecombineerd pakket. Als je beide verzekeringen combineert, ontvang je een korting van 5%.

De opstalverzekering van NN

Wat betreft de opstalverzekering van Nationale-Nederlanden, deze dekt schade aan je huis, schuur en garage, evenals alles wat permanent aan je huis is bevestigd of wat zich op je grondgebied bevindt. Deze verzekering van Nationale-Nederlanden omvat ook bescherming tegen onderverzekering en biedt hulp van een schademanager aan huis in geval van ernstige schade. Bovendien zijn zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen ook meeverzekerd. Er zijn twee soorten opstalverzekeringen beschikbaar bij Nationale-Nederlanden, namelijk de Opstalverzekering Basis en de Opstalverzekering Allrisk. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de Glas-module als aanvullende dekking toe te voegen.

Opstalverzekering basis

De basis dekking omvat schade door:

  • Brand, rook, schroeien of blussen
  • Inbraak of diefstal
  • Storm, bliksem, hagel, sneeuw of regen
  • Vorst (gesprongen leidingen)
  • Water- of stoomschade (uit leidingen of riolering)
  • Schade door het omvallen van bomen, hijskranen of hoogwerkers
Opstalverzekering Allrisk

Met de Allrisk dekking ben je gedekt voor bovenstaande situaties en daarnaast ook voor schade, zoals:

  • vandalisme
  • schade die jezelf veroorzaakt

Kosten van opstalverzekering bij Nationale-Nederlanden

De kosten van een opstalverzekering bij NN variëren afhankelijk van je persoonlijke situatie, zoals gezinssamenstelling en het type woning. Het bouwjaar van de woning speelt ook een rol, aangezien oudere woningen over het algemeen gevoeliger zijn voor schade dan nieuwbouwwoningen. 

Vergelijk goedkope opstalverzekeringen

Via Verzekering.nl kun je de beste opstalverzekering vinden. Naast de opstalverzekering van Nationale-Nederlanden kun je ook meerdere opstalverzekeringen bekijken en vergelijken op verzekering.nl. De beste premies voor je opstalverzekering vind je op onze site. Vergelijk opstalverzekeringen op Verzekering.nl en kies de opstalverzekering die het beste bij jouw situatie past. De gunstigste premies voor jouw opstalverzekering zijn te vinden op onze site. Neem de tijd om opstalverzekeringen te vergelijken op Verzekering.nl en kies degene die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven