Zakelijk

Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden zorgverzekering
Nationale-Nederlanden zorgverzekering afsluiten. Vergelijk zorgverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor jouw zorg via Verzekering.nl.

Een zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren voor zorg. Iedereen in Nederland is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een van de verzekeraars die dit aanbiedt is de Nationale-Nederlanden. U heeft bij de zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden de keuze uit elke zorgverlener en u hoeft geen onverwachte kosten te verwachten. Met de zorgverzekering van de Nationale Nederlanden kun je gebruikmaken van de beste zorg in Nederland.

Basisverzekering Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt restitutiepolissen aan. Met de restitutiepolissen van de Nationale-Nederlanden heb je een vrije zorgkeuze. Dat wil dus zeggen dat je zelf kan kiezen van welke zorgverlener je gebruik maakt. Met de NN zorgverzekering wordt je dan 100% vergoed voor de kosten van je zorg. Ook niet gecontracteerde zorgverleners worden volledig vergoed. Met de basisverzekering van de Nationale-Nederlanden kun je gebruik maken van extra service en kun je jezelf goed indekken tegen onverwachte medische kosten.

Aanvullende verzekeringen van Nationale-Nederlanden

Als je naast de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden een aanvullende verzekering hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Nationale-Nederlanden zijn er aanvullende verzekeringen met dekkingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, orthodontie tot 18 jaar, brillen & contactlenzen, ongevallendekking mondzorg, vervangende mantelzorg en spoedeisende medische zorg in het buitenland. Er is keuze uit de volgende aanvullende dekkingen

  • Start
  • Extra
  • Compleet
  • Combi
Premie van Nationale-Nederlanden

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Nationale-Nederlanden. Bekijk welke zorgverzekeringen het beste bij jou passen via Verzekering.nl.

Declareren bij Nationale-Nederlanden

Het declareren is heel eenvoudig bij Nationale-Nederlanden. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Nationale-Nederlanden declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Opzeggen Nationale-Nederlanden

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van Nationale-Nederlanden opzeggen.

Voor- en nadelen van restitutiepolis

Het nemen van een restitutie kan zowel voordelen als nadelen hebben. Daarom zetten wij ze even op een rijtje voor jou zodat jij een goed overzicht krijgt over de voor -en nadelen van een restitutiepolis. Met een restitutiepolis heb je het voordeel dat je zelf de mogelijkheid krijgt om te kiezen door welke zorgverlener je behandeld wordt. Daarnaast worden alle rekeningen voor zorg in Nederland 100% vergoed. Het nadeel van een restitutiepolis kan echter wel zijn dat je in sommige gevallen de gemaakte zorgkosten eerst zelf voor moet schieten. Je kan deze kosten echter wel declareren op een later tijdstip. Ook is de premie van de restitutiepolis in de meeste gevallen ook hoger dan bij de naturapolis.

Vergelijk Nationale-Nederlanden zorgverzekering op Verzekering.nl

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Nationale-Nederlanden voor jou de beste keuze. Naast de zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden kun je via onze site ook meerdere zorgverzekeringen bekijken. Je kunt op Verzekering.nl meerdere verzekeringen vergelijken met elkaar, zodat je uiteindelijk een zorgverzekering kunt kiezen die goed bij jouw behoeften aansluit. Druk de knop hieronder om te bekijken welke zorgverzekeringen je via ons kunt afsluiten.

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven