Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Iedereen in Nederland is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een van de verzekeraars die dit aanbiedt is de Nationale-Nederlanden. U heeft bij de zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden de keuze uit elke zorgverlener en u hoeft geen onverwachte kosten te verwachten.

Aanvullende verzekeringen van Nationale-Nederlanden

Als je een aanvullende verzekering van Nationale-Nederlanden hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij Nationale-Nederlanden zijn er aanvullende verzekeringen namelijk:

Fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, orthodontie tot 18 jaar, brillen & contactlenzen, ongevallendekking mondzorg, vervangende mantelzorg en spoedeisende medische zorg in het buitenland.

Premie van Nationale-Nederlanden

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van Nationale-Nederlanden.

Declareren bij Nationale-Nederlanden

Het declareren is heel eenvoudig bij Nationale-Nederlanden. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij Nationale-Nederlanden declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Opzeggen Nationale-Nederlanden

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van Nationale-Nederlanden opzeggen.

Contactgegevens van Nationale-Nederlanden

Website: https://www.nn.nl/

Telefoonnummer: 026 353 53 53

Vergelijk Nationale-Nederlanden

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is Nationale-Nederlanden voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright