Particulier

Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Waarom Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Met de Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor mogelijke schadeclaims.

Schade aan een derde of aan zijn spullen, door een medewerker of door jezelf kan altijd gebeuren. Of een bedrijfsongeluk met een werknemer, waar je als werkgever schuldig aan bent. In deze situaties kan je als werkgever aansprakelijk gesteld worden voor de geleden schade. In dit geval is het prettig om de Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Met de Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt voor mogelijke schadeclaims aan jouw adres. Deze verzekering beschermt je bedrijf tegen financiële gevolgen van schadeclaims.


Het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is wettelijk niet verplicht. Wel kan het voorkomen dat een opdrachtgever of klant van je vraagt om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Brancheorganisaties waarbij je bent aangesloten kunnen dit tevens ook eisen. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is ook geschikt voor zzp’ers.

Onze oplossing met de Nationale-Nederlanden  bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering


De Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt een goede dekking tegen mogelijk schadeclaims en biedt enkele oplossingen:


  • Voorrisico verzekeren, schade voordat de verzekering is ingegaan wordt meeverzekerd tot standaard 3 jaar voor de ingangsdatum.
  • Narisico verzekeren, schade die tijdens de looptijd wordt veroorzaakt, maar later wordt ontdekt is ook meeverzekerd.
  • Bedrijfsactiviteiten worden verzekerd, met de verzekering bescherm je je bedrijf tegen mogelijke schadeclaims waar je aansprakelijk voor bent.

Wat is verzekerd ?


Voordat je de Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit is het goed om te weten in welke situaties je gedekt bent, maar ook wanneer de verzekering geen dekking geeft. Wij benoemen enkele voorbeelden van situaties waarin je verzekert bent 

Met de Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor o.a. de volgende situaties:


  • Als een derde door jou of een werknemer gewond raakt, of materiele schade oploopt.
  • Schade aan een derden door een product dat door jouw bedrijf is verkocht.
  • Schade die onbedoeld ontstaat aan spullen die je huurt of leent.
  • Het voorrisico: schade die is ontstaan voordat de ingangsdatum van je verzekering in gaat. De Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt dit tot maximaal 3 jaar vóór de ingangsdatum.

Dit is niet verzekerd

  • Schade die ontstaat door opzet, roekeloosheid of schade die ontstaat doordat je je met opzet niet aan overheidsregels houdt.
  • Schade aan jouw eigen bedrijf of aan jezelf.
  • Schade door luchtvaartuigen, waaronder een drone, motorrijtuigen en vaartuigen.

Wil je weten in welke situaties de aansprakelijkheid bedrijven verzekering Nationale-Nederlanden nog meer wel of geen dekking biedt? Vul het offerteformulier in en kom in contact met de verzekeringsadviseurs van EVR. Onze specialisten zullen je voorzien van de nodige informatie.

De Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten


Heb je interesse in de Nationale-Nederlanden bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Ga naar het offerteformulier en vul de gewenste verzekering(en) in. Onze verzekeringsspecialisten zullen contact met je opnemen over het ingevulde offerteformulier. Samen met de verzekeringsadviseur ga je in gesprek over jouw onderneming en de gewenste verzekeringen. De risico’s zullen in kaart worden gebracht, waardoor onze adviseurs met een passend advies komen voor jouw onderneming. Onze specialisten gaan op zoek naar de best mogelijke dekkingen voor jouw onderneming.

Scroll naar boven