Zakelijk

Anker Insurance rechtsbijstandverzekering

Waarom Anker Insurance rechtsbijstandverzekering
Anker rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De rechtsbijstandverzekering van Anker Insurance is een verzekering waarbij je jezelf kan verzekeren voor juridische hulp. Anker Insurance focust zich op het zo goed als mogelijk oplossen van jouw probleem. Samen met juridische professionals kijkt Anker Insurance met jou naar de oplossing van het conflict. Wil jij verzekerd zijn van goede juridische hulp in geval van een conflict? Dan kan de rechtsbijstandverzekering van Anker Insurance een goede keuze zijn voor jou.

Voor wie biedt Anker Insurance verzekeringen aan?

Anker Insurance biedt rechtsbijstandverzekeringen aan voor verschillende doelgroepen. De doelgroepen waarvoor Anker Insurance rechtsbijstandverzekeringen aanbiedt zijn: MKB, Particulieren en ZZP’ers.

Wat is er wel verzekerd met de Anker Insurance rechtsbijstandverzekering?

Wanneer je een Anker Insurance rechtsbijstandverzekering afsluit, kan het handig zijn om te weten in welke gevallen je wel of niet verzekerd bent met de rechtsbijstandverzekering.

Je bent wel verzekerd:

 • Wanneer je juridische hulp nodig hebt bij het conflict.
 • Wanneer je een conflict wilt voorkomen.
 • Wanneer je het gevolgen van een juridisch conflict zo veel mogelijk wilt beperken.

Je bent niet verzekerd:

 • Wanneer je met opzet een conflict veroorzaakt hebt.
 • Wanneer je een wet of wetten hebt overtreden bij het veroorzaken van het conflict.
 • Wanneer er een conflict is ontstaan door een aardbeving of overstroming.

Wat is de looptijd van de Anker Insurance rechtsbijstandverzekering?

De looptijd van de rechtsbijstandverzekering is een jaar. Nadat jouw rechtsbijstandverzekering een looptijd van een jaar heeft bereikt, wordt jouw Anker Insurance rechtsbijstandverzekering automatisch verlengt met een jaar.

Welke dekkingen biedt Anker Insurance aan?

Anker Insurance biedt verschillende rechtsbijstandverzekering en aan. De verzekeringen die Anker Insurance aanbiedt zijn:

 • Eigen Jurist Groei.
 • Eigen Jurist Optimaal.
 • Eigen Jurist Polis Motorrijtuigen.
 • Eigen Jurist Polis Verkeersdeelnemers.
 • Eigen Jurist Polis Bedrijf & Beroep.
 • Eigen Jurist Polis ZZP.

Vergelijk gemakkelijk op Verzekering.nl

Op verzekering.nl kun je gemakkelijk verzekeringen vergelijken. Ben jij op zoek naar rechtsbijstandverzekeringen? Verzekering.nl helpt jou graag verder. De Anker Insurance verzekering is niet de enige verzekering, waarover wij informeren op onze website. Wij bieden een groot aantal verzekeraars aan met wie wij vaak een samenwerkingsverband hebben. Het liefst werken wij met alle verzekeraars samen. Dit is echter niet altijd mogelijk. Je kunt via ons geen Anker Insurance verzekeringen afsluiten. Wij bieden jou wel informatie over de Anker Insurance rechtsbijstandverzekering, zodat wij jou kunnen voorzien van zoveel mogelijk informatie. Maar wees niet getreurd. Met de ‘vergelijk’ knop hieronder kun jij rechtsbijstandverzekeringen bekijken, die je wel via ons kan aanvragen.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven