Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Anker verzekeringen

Anker verzekeringen

Anker Insurance

Anker Insurance is een betrouwbare verzekeraar in het verzekeringslandschap. Anker Insurance fungeert zowel als nichespeler als specialist en wilt voor zo goed mogelijke oplossingen zorgen voor de klant. Anker Insurance biedt verzekeringen aan op het gebied van vrije tijd, reis en rechtsbijstand. Anker Insurance is ontstaan in het jaar 1907. In dit jaar besloten een aantal reders uit het noorden om een gezamenlijk verbond te sluiten, zodat zij alle risico’s collectief konden dragen. De onderneming, die uit het gezamenlijk verbond ontstond was Anker Crew.

Anker Crew Insurance

Anker crew Insurance is een betrouwbare verzekering van Anker Insurance. Voor de afgelopen 110 jaar heeft Anker vrij veel naam gemaakt in het verzekeringslandschap. Anker is een relatief nieuwe verzekeraar en biedt wereldwijd verzekeringen aan voor mensen die in de zeevaart werken. Wanneer je op zee werkt, komen daar diverse gevaren bij kijken. Anker verzekeringen biedt dan ook door middel van Anker Crew Insurance goede verzekeringen aan die de mensen uit de zeevaart sector goed kan dekken tegen risico’s. De Anker crew Insurance vergoedt schade door ongevallen, ziekte en dood. Anker Crew Insurance biedt oplossingen op maat aan voor zijn klanten. ‘people matters the most’ is het motto van de Anker crew Insurance. Hiermee willen zij laten zien dat de crew leden van de zeevaart centraal komen te staan bij Anker Crew Insurance.

Anker Travel Insurance

Anker biedt ook verzekeringen aan met de Anker Travel Insurance. Wanneer je jezelf verzekert met de Anker Travel Insurance kun je overal ter wereld onbezorgd reizen. Je kan rekenen op wereldwijde hulpdiensten en een goede dekking bij schade. Anker Travel Insurance kan je alleen via verzekeringsadviseurs afsluiten, die bij gevolmachtigde kantoren aangesloten zijn. De Anker Travel Insurance biedt diverse verzekeringen aan: de doorlopende reisverzekering, de kortlopende reisverzekering, de kortlopende reisverzekering, de kortlopende annuleringsverzekering, de collectieve zakelijke reisverzekering en de doorlopende individuele zakenverzekering.

Anker Insurance Company Groningen

Anker Insurance is gevestigd in Groningen. Anker Insurance behoud ook zijn roots met de Noordelijke landen. Als je de Anker Company Groningen dringend nodig hebt, kan je het alarmnummer bellen. Er is 24/7 een alarmnummer beschikbaar om jou te woord te staan en advies te geven bij jouw probleem.

Samenwerkingen met assurantiekantoren Anker verzekeringen

Anker Insurance verzekeringen werkt samen met gevolmachtigde kantoren. Anker Insurance vindt samenwerking met de assurantiekantoren zeer belangrijk. Anker Insurance werkt dan ook nauw samen met zijn partners en zorgt voor persoonlijk contact bij het werkproces. Verder heeft Anker Insurance veel kennis over zijn marktsegment en doelgroepen.

Contactgegevens Anker Insurance

Telefoonnummer: 050-5209999
Bezoekadres: Paterswoldseweg 812, 9728 BM Groningen
Postadres: 8002, 9702 KA Groningen

Welke verzekeringen heeft Anker verzekeringen?

Anker Insurance biedt rechtsbijstandverzekeringen aan. Anker Insurance is gevestigd in groningen en heeft 24/7 een alarm nummer beschikbaar om jou te woord te staan.

...

Jij wilt natuurlijk mooie reizen maken zonder al te veel problemen. Dat kan als je jezelf goed verzekert met de reisverzekering van Anker Insurance. Bekijk de webpagina voor meer informatie.

...


© copyright