Anker caravanverzekering

Vakanties zonder zorgen
Waarom Anker caravanverzekering
Met de Anker caravanverzekering profiteer je van tot 20% no-claimkorting bij schadevrije jaren. Je ontvangt ook korting als je de caravan alleen in Nederland gebruikt.

Met de caravanverzekering van Anker kun je met een gerust hart de weg op met de caravan. Anker biedt een ruime keuze aan dekkingen, zodat je de verzekering volledig kunt afstemmen op jouw behoeften. Met de Anker caravanverzekering kun je je caravan, stacaravan, tenttrailer of vouwwagen uitstekend verzekeren.

Verschillende caravanverzekeringen van Anker

Anker biedt 2 caravanverzekeringen aan: beperkt casco en volledig casco. Met volledig casco zijn dezelfde punten gedekt als bij beperkt casco en nog wat meer.

Met beperkt casco is schade door de volgende oorzaken gedekt:

  • Brand
  • Diefstal
  • Storm
  • Aansprakelijkheid
  • Hulpverlening

Met de volledig casco caravanverzekering van Anker komt daar nog schade bij door:

  • Aanrijding
  • Vandalisme

Aanvullende dekkingen

De Anker caravanverzekering biedt 4 aanvullende dekkingen aan: hagel, vervangende caravan, gebruik van je caravan, en inboedel, voortent en luifel.

Hagel: Dit is een dekking die uitkeert bij hagelschade. Bij deze dekking geldt een eigen risico van €75, bovenop het door jou gekozen eigen risico. Met een hagelbestendig dak ontvang je korting en  je hoef je deze €75 niet te betalen.

Vervangende caravan: Als je door uitval van je caravan niet meer op vakantie kunt, of tijdens je vakantie niet meer in de caravan kunt verblijven, zal Anker je een vergoeding geven voor een vervangende caravan of een ander vakantieverblijf. Dit geldt je wanneer de caravan niet meer te gebruiken is door bijvoorbeeld een aanrijding, storm of diefstal.

Gebruik van je caravan: Deze dekking is van toepassing als je de caravan gebruikt voor verhuur, deelbezit en deelgebruik, of als je de toercaravan als stacaravan gebruikt. Met deze dekking mag je maximaal 9 maanden per jaar in je caravan verblijven, indien deze een vaste standplaats heeft. Als je de caravan als stacaravan gebruikt, moet deze van 1 december t/m eind februari in een stalling worden geplaatst. Als de caravan zich buiten de Benelux bevindt, op een beveiligde camping, is dit niet nodig.

Inboedel, voortent en luifel: Met deze dekking is de inboedel verzekerd, ongeacht of deze zich in de voortent, caravan of auto bevindt. Als je de voortent of luifel meeverzekert, geldt dezelfde dekking als voor je caravan.

Waarom Anker caravanverzekering

Met de Anker caravanverzekering profiteer je van tot 20% no-claimkorting bij schadevrije jaren. Je ontvangt ook korting als je de caravan alleen in Nederland gebruikt. Anker biedt een 24/7 alarmservice, die je altijd kunt bellen wanneer je onderweg bent met de caravan of problemen hebt langs de weg. De alarmservice van Anker staat klaar om je zo snel mogelijk te helpen, zodat je zorgeloos verder kunt reizen. Als je vrijwillig je eigen risico verhoogd krijg je premiekorting.

Caravanverzekeringen vergelijken

Wil je verder kijken dan de Anker caravanverzekering? Het is zeer voordelig om een caravanverzekering te vinden die het beste bij jou en je budget past. Wij kunnen je daarbij helpen, want we vergelijken een groot aantal verzekeraars van caravanverzekeringen. Op de website van Verzekering.nl kun je alles lezen over de caravanverzekeringen. Verzekering.nl is een vergelijkingswebsite die zich kenmerkt door haar objectieve, professionele en vooral onafhankelijke houding in het zoeken naar de goedkoopste verzekering die het beste bij je past. We helpen je graag op Verzekering.nl.

Vergelijk caravanverzekeringen

 

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven