Zakelijk

Anker Insurance reisverzekering

Waarom Anker Insurance reisverzekering
Wil je de Anker Insurance reisverzekering afsluiten? Vergelijk reisverzekeringen en vind de beste voor uw reis via Verzekering.nl.

De reisverzekering van Anker Insurance is een verzekering, waarmee je jezelf kan verzekeren tegen onverwachte problemen op jouw reis. Anker Insurance reisverzekering verzekert je goed, zodat jij op reis kan zonder al te veel zorgen.

Ben jij van plan op stedentrip te gaan? Of ga jij meerdere malen per jaar op vakantie? Dan kan het handig zijn als je jezelf goed laat verzekeren met de Anker Insurance reisverzekering. Het kan namelijk weleens voorkomen dat je tijdens je reis te maken krijgt met ziekte of extra reiskosten.

Ook diefstal van je koffer met alle kleding voor de vakantie kan flink in de papieren lopen. In zulke gevallen kan het handig zijn als je een verzekering hebt, waarmee je goed verzekerd bent tegen onverwachte kosten.

Welke reisverzekeringen biedt Anker Insurance aan?

Anker Insurance heeft een breed aanbod aan reisverzekeringen. Bij de meeste verzekeraars kun je alleen een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering afsluiten.  Bij Anker Insurance heb je meer opties. De verschillende verzekeringen die Anker Insurance aanbiedt zijn:

  • De doorlopende reisverzekering.
  • De kortlopende reisverzekering.
  • De kortlopende annuleringsverzekering.
  • De collectieve zakelijke reisverzekering.
  • De doorlopende individuele zakenreisverzekering.

 

 

Wat is er niet verzekerd met de Anker Insurance reisverzekering?

De Anker Insurance vergoedt de schade niet in een aantal gevallen:

  • Wanneer de schade is veroorzaakt buiten het dekkingsgebied.
  • Wanneer de schade opzettelijk is veroorzaakt.
  • Wanneer er schade is veroorzaakt door een situatie die voor het afsluiten van jouw verzekering al was ontstaan.
Schade melden bij de Anker Insurance

Heb je schade? Dan kan je dat melden met de Anker Insurance verzekering. Bij de Anker Insurance reisverzekering heb je de mogelijkheid om schade tot 3 jaar na het ontstaan van de schade door te geven. Na de periode van 3 jaar na de schade vergoedt Anker Insurance geen schade meer.

MoneyView over Anker Insurance reisverzekering

In april 2023 publiceerde het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item over reisverzekeringen. Voor dit onderzoek werden 44 doorlopende reisverzekeringen geanalyseerd. Deze doorlopende reisverzekering ontving een beoordeling van 5 van de 5 sterren voor de voorwaarden. Met deze beoordeling nemen ze de eerste plaats in op de lijst van 44 verzekeringen op het gebied van voorwaarden. Je kunt de reisverzekering van Anker Insurance eenvoudig bij ons afsluiten.

Reisverzekeringen vergelijken

Wil je weten of de Anker reisverzekering bij jou past? Bij Verzekering.nl kun je eenvoudig verschillende reisverzekeringen vergelijken. Maak gebruik van onze handige vergelijkingstool via de ‘vergelijk reisverzekeringen’ knop om snel je premie te berekenen. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je met Verzekering.nl.

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven