Zakelijk

Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Waarom Klaverblad rechtsbijstandverzekering
Klaverblad rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad kies je zelf waarvoor je verzekerd wilt zijn. Je juridische problemen worden altijd snel en deskundig opgepakt. Dankzij het persoonlijk contact met je juridisch adviseur, zul je altijd makkelijk op de hoogte blijven.

Basisdekking rechtsbijstandverzekering

De basisdekking van Klaverblad zorgt voor juridische hulp in vier verschillende soorten conflicten. Daarnaast bestaat het basispakket ook uit één aanvullende dekking. Deze kun je zelf kiezen. Dit zorgt ervoor dat je een rechtsbijstandverzekering helemaal op maat kunt laten afsluiten.

In de volgende situaties kun je aanspraak maken op je basispakket van rechtsbijstandverzekering van Klaverblad.

  • Conflicten over de verdeling van een erfenis.
  • Strafzaken waarin je als verdachte wordt gedagvaard.
  • Juridische conflicten over de vergoeding of het terug krijgen van gestolen spullen.
  • Juridische conflicten over contracten met betrekking tot het huishouden.

Aanvullende dekkingen

Voor de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad kun je kiezen uit vijf verschillende aanvullende dekkingen. Hiermee kun je zelf de afweging maken waartegen je wel en niet verzekerd wil zijn. De rechtsbijstandverzekering is dus helemaal op maat.

  • Fiscaal en Vermogen; Deze aanvullende dekking is voor conflicten met instanties zoals de Belastingdienst of vermogensbeheerders. Ook problemen met een tweede huis vallen onder deze dekking.
  • Inkomen; Deze aanvullende dekking is voor conflicten die betrekking hebben op je inkomen. Meestal zijn dat conflicten met je werkgever. Het kan dan gaan over ontslag, pensioen of een uitkering.
  • Motorrijtuigen; Voor conflicten in het verkeer is deze aanvullende dekking. Om schade vergoed te krijgen of voor hulp bij een strafzaak. Ook is er hulp voor problemen voor contracten over verschillende motorrijtuigen.
  • Schadeverhaal; Deze aanvullende dekkingen is voor conflicten over schadegevallen die bij jou gebeuren. Het verhalen en vergoed krijgen van deze schade is in sommige gevallen best ingewikkeld. Deze dekking helpt daarbij.
  • Wonen; De laatste aanvullende dekking is voor conflicten over je woonhuis. Er is voor Klaverblad geen verschil tussen een eigenaar of een huurder. Het gaat over conflicten met een aannemer, gemeente, huurder of verhuurder.
Wachttijd

Bij de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad betaal je geen eigen risico. Hiervoor is gekozen, omdat een juridisch conflict op zichzelf al vervelend genoeg is. Er is echter wel een wachttijd. Deze wachttijd bedraagt drie maanden. Dit betekent dat je de eerste drie maanden van de rechtsbijstandverzekering geen aanspraak kan maken op juridische hulp.

Klaverblad rechtsbijstandverzekering vergelijken

De Klaverblad rechtsbijstandverzekering vergelijken kan nu erg gemakkelijk op Verzekering.nl. Hier vind je allerlei informatie over verschillende verzekeraars en rechtsbijstandverzekeringen. Dankzij de onafhankelijke vergelijkingstool, kun je nu de beste rechtsbijstandverzekering vinden. Zoek een rechtsbijstandverzekering die bij jou past en sluit af.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven