Zakelijk

ARAG rechtsbijstandverzekering

Waarom ARAG rechtsbijstandverzekering
ARAG rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de rechtsbijstandverzekering van ARAG betaal je nooit te veel. Voor ARAG is de klanttevredenheid erg belangrijk. Ze zijn dan ook erg trots op de gemiddelde beoordeling van een 8,4. ARAG biedt drie soorten particuliere rechtsbijstandverzekeringen aan. Lees hieronder meer over de verschillende soorten van de ARAG rechtsbijstandverzekering.

Dekkingen rechtsbijstandverzekering ARAG

De drie dekkingen die ARAG aanbiedt voor de rechtsbijstandverzekering zijn:

ARAG Basis Verzekerd

De ARAG Basis Verzekerd is de basisdekking van de ARAG rechtsbijstandverzekering. Met deze basisdekking zijn bepaalde conflicten gedekt. Dit zijn conflicten die te maken hebben met verkeer, letsel, woning en ontslag. Ook contractuele conflicten zijn gedekt vanaf €1.000. Alle kosten van de ARAG juridische specialisten worden dus vergoed. Ook overige kosten worden vergoed. Voorbeelden hiervan zijn kosten voor een rechtszaak of een specialist van buiten ARAG. Voor deze kosten geldt een limiet van €15.000 per conflict.

ARAG Uitgebreid Verzekerd

De ARAG Uitgebreid Verzekerd is een aanvullende dekking van de ARAG rechtsbijstandverzekering. Deze aanvullende dekking kun je volledig zelf samen stellen. Je kunt kiezen voor de dekkingen Consument & Verkeer, Wonen, Inkomen & Arbeid en Familie & Echtscheiding Mediation. Je kunt zo een rechtsbijstandverzekering precies laten afstemmen op je eigen wensen.

Net als bij de ARAG Basis Verzekerd worden ook bij deze aanvullende dekking de kosten van de ARAG juridische specialisten vergoed. Het limiet voor alle overige kosten staat op €30.000 per conflict. Overige kosten zijn kosten voor een rechtszaak of voor specialisten van buiten ARAG.

ARAG Excellent Verzekerd

De ARAG Excellent Verzekerd is de meest complete dekking van de ARAG rechtsbijstandverzekering die je kunt afsluiten bij ARAG. Aanvullend op de dekkingen van de ARAG Uitgebreid Verzekerd, kun je ook nog kiezen uit de dekkingen Contractueel plezier- en luchtvaartuigen en de dekking Tweede Woning in de EU.

Net als bij de ARAG Basis en ARAG Excellent verzekerd, worden met deze dekking de kosten van de ARAG juridische specialisten vergoed. Voor de overige kosten staat er een limiet op €60.000 per conflict.

Aanvullende dekkingen

De ARAG rechtsbijstandverzekering biedt enkele aanvullende dekkingen aan in de rechtsbijstandverzekeringen. Deze dekkingen kun je toevoegen aan je ARAG rechtsbijstandverzekering. Zo krijg je de rechtsbijstandverzekering die goed bij je past.

  • Consument & Verkeer: Met deze dekking krijg je juridische hulp bij het verhalen van schade die je in het verkeer hebt opgelopen. Ook ben je verzekerd voor conflicten over de aanschaf van spullen of diensten.
  • Inkomen: Met deze dekking krijg je juridische hulp voor conflicten met betrekking tot je inkomen en uitkeringen. Denk dan aan afspraken rondom je pensioenuitkering of sociale verzekeringsuitkering.
  • Wonen: Met deze dekking krijg je juridische hulp voor conflicten die betrekking hebben op je huur- of koopwoning. Ook conflicten met je buren of gemeente zijn gedekt.
  • Familie: Met deze dekking krijg je juridische hulp voor conflicten die gaan over personen-, familie- en erfrecht. Voorbeelden hiervan zijn conflicten over adoptie of de verdeling van een erfenis.
  • Fiscaal en Vermogen: Met deze dekking krijg je juridische hulp voor conflicten met de belastingdienst of anderzijds een vermogensbeheerder.

ARAG Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Naast ARAG zijn er nog veel andere verzekeraars die een rechtsbijstandverzekering aanbieden. Alle informatie kan je vinden op Verzekering.nl. Maak gebruik van de onafhankelijke vergelijkingstool om zo de rechtsbijstandverzekering te vinden die het best past bij jouw situatie.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven