Zakelijk

Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering

Waarom Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering
Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer ben je verzekerd van deskundige hulp en advies bij een juridisch conflict, ongeacht de omvang. Met meer dan 700 juristen, waaronder advocaten en mediators, staat Centraal Beheer paraat om te assisteren wanneer dat nodig is. Bij de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer wordt er samengewerkt met de onafhankelijke juridische dienstverlener Stichting Achmea Rechtsbijstand. Wil je weten wat er onder de rechtsbijstandverzekering valt, lees dan nu verder.

Rechtsbijstandverzekering Centraal beheer

Centraal Beheer biedt verschillende dekkingen aan voor de rechtsbijstandverzekering. Zo kun je zelf kiezen hoe uitgebreid verzekerd je wilt zijn. De dekkingen die Centraal Beheer aanbiedt zijn:

Basis

Deze dekking vormt de basis van je rechtsbijstandverzekering. Het is niet mogelijk om andere dekkingen af te sluiten zonder deze basisdekking. Je kunt naast jezelf ook de mensen met wie je samenwoont meeverzekeren. Hiermee krijg je advies en hulp bij conflicten zoals getuige zijn in een strafzaak, verdacht worden van verkeersovertredingen of -misdrijven met letsel, betaling van borgsom in het buitenland, en soms zelfs schadevergoedingen.

Naast de basisdekking van je rechtsbijstandverzekering bij Centraal Beheer is het mogelijk om een uitbreiding af te sluiten. 

Verkeer en medisch

Voor schade en letsel in het verkeer veroorzaakt door anderen, geschillen over rijbewijzen, vaarbewijzen of registratiebewijzen, geschillen over onderhoud of reparatie van uw voertuig bij erkende BOVAG, FOCWA, of vergelijkbare garages, lichamelijke of geestelijke schade door medische fouten, tuchtzaken tegen ziekenhuizen, artsen, zorgverleners of zorginstellingen.

 

 

Consument en wonen

Juridische ondersteuning voor conflicten met betrekking tot internetfraude en contracten, geschillen over aankopen van goederen, huur, verkoop, nieuwbouw, uitbreiding, renovatie, burenkwesties, geschillen met de Vereniging van Eigenaren, en conflicten met de overheid over uw woning.

Werk en inkomen

Bij conflicten over arbeidscontracten, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, pensioenen, lichamelijke of geestelijke schade door bedrijfsongevallen, sociale verzekeringen, voorzieningen en studiefinanciering.

Fiscaal en vermogen

Bij bezwaarschriften tegen afwijzingen door de overheid met betrekking tot belastingen en toeslagen, geschillen over aandelen, obligaties, waardepapieren, beleggingsadvies en vermogensbeheer, en conflicten over huur, verhuur, aankoop, verkoop, nieuwbouw, aanbouw of verbouwing van uw tweede woning.

Let op! Bij de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer zijn er wachttijden voor enkele uitbreidingen. Binnen de eerste 3 maanden na afsluiting van de verzekering kunt u nog geen gebruik maken van deze dekkingen, met uitzondering van geschillen betreffende aankopen en contracten die zijn aangegaan na het afsluiten van de verzekering. 

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Verzekering.nl biedt jou veel informatie over verzekeringen. Centraal Beheer is een van de verzekeraars waarover Verzekering.nl informatie verschaft. Wij geven je op deze website uitgebreide informatie over Centraal Beheer rechtsbijstandverzekering. Wij bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een groot aanbod van rechtsbijstandverzekeringen te vergelijken. Klik hieronder en zie welke rechtsbijstandverzekering het beste voor jou uitkomt. 

Vergelijk rechtsbijstandverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven