Zakelijk

De Goudse Verzekeringen rechtsbijstandverzekering

Waarom De Goudse Verzekeringen rechtsbijstandverzekering
De Goudse Verzekeringen rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De rechtsbijstandverzekering van De Goudse biedt u geen vergoeding in geld, maar concrete hulp van SRK. U kunt ook juridisch advies aan SRK vragen als er nog geen conflict is.

Voor welke conflicten u precies bent verzekerd, hangt af van uw dekkingen. U bent in ieder geval verzekerd voor conflicten over consumentenzaken.

U heeft vrije advocaatkeuze in overleg met SRK. Voor de kosten van een advocaat van SRK geldt er geen maximum.
Voor externe kosten geldt op de basisdekking geen maximum verzekerd bedrag. Behalve voor een conflict over een reis en het verhalen van personen- en zaakschade buiten Europa. Hiervoor zijn de externe kosten gedekt tot € 5.000,- per gebeurtenis.

De Goudse rechtsbijstandverzekering afsluiten

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de knop hieronder kun je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven