Zakelijk

Unigarant rechtsbijstandverzekering

Waarom Unigarant rechtsbijstandverzekering
Unigarant rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor via Verzekering.nl

Een juridisch conflict is erg vervelend. Als je op het moment dat het conflict ontstaat nog op zoek moet naar de juiste hulp, maakt dat de situatie niet beter. Met de rechtsbijstandverzekering van Unigarant, ben je goed verzekerd tegen juridische conflicten. Ervaren juristen zijn 24/7 bereikbaar om jou te helpen. Unigarant geeft ook juridisch advies bij situaties die je niet hebt meeverzekerd.

Dekkingen Unigarant rechtsbijstandverzekering

Arbeid & Inkomen

Een van de aanvullende dekkingen die je kunt kiezen bij Unigarant, is de Arbeid & Inkomen-dekking. Met deze dekking ben je verzekerd tegen eventuele conflicten met je werkgever. Het kan dan gaan over je ontslag. Maar ook je pensioen of uitkeringen vallen onder deze dekking.

Consument & Wonen

Ruzie over je woning is erg onprettig en persoonlijk. Unigarant biedt de aanvullende dekking Consument & Wonen aan waarmee je verzekerd bent tegen conflicten op dat gebied. Conflicten met je buren, of de gemeente zijn verzekerd. Ook als bewoner of bestuurder ben je verzekerd tegen conflicten met de VvE. Problemen over gekochte spullen of diensten is ook meeverzekerd.

Fiscaal & Vermogen

Problemen over je vermogen kunnen erg in de kosten lopen. De dekking Fiscaal & Vermogen zorgt voor juridische hulp in zulke situaties. Je bent verzekerd tegen conflicten met de Nederlandse Belastingdienst. Ook voor problemen met vermogensbeheerders ben je verzekerd. Je tweede woning of vakantiehuis is meeverzekerd voor juridische hulp.

 

 

 

 

Persoon & Familie

Niemand heeft graag juridische conflicten met je familie. Toch komt het voor en is het goed om verzekerd te zijn. Conflicten over de verdeling van een erfenis en een echtscheiding worden bij deze dekking verzekerd. Ook problemen over ouderschap en personenrecht valt hieronder. Kwesties over gezondheid en letsel vallen ook onder deze dekking.

Verkeer

De laatste aanvullende dekking die je kunt kiezen bij Unigarant, is de Verkeer-dekking. Deze dekking zorgt voor juridische hulp bij strafzaken in het verkeer. Maar ook conflicten over schade of verwondingen die in het verkeer zijn ontstaan zijn verzekerd.

MoneyView over rechtsbijstandverzekering van Unigarant

In september 2023 publiceerde het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item over rechtsbijstandverzekeringen. In dit rapport zijn 36 verzekeringen geanalyseerd. De rechtsbijstandverzekering van Unigarant kreeg een volledige score van 5 sterren voor voorwaarden. Door deze score staan ze op de 1e plaats op het vlak van voorwaarden. Je kunt de rechtsbijstandverzekering van Unigarant eenvoudig bij ons afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering van Unigarant vergelijken

Naast de rechtsbijstandverzekering van Unigarant, zijn er nog veel andere rechtsbijstandverzekeringen. Op Verzekering.nl kun je deze rechtsbijstandverzekering overzichtelijk terugvinden en de verschillen ontdekken. Maak gebruik van de informatieve en de onafhankelijke vergelijkingstool van Verzekering.nl. Klik op de ‘vergelijk rechtsbijstandverzekeringen’ knop om de premie te vinden die het beste bij jou past. 

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven