Unigarant

Waarom Unigarant
Unigarant verzekeringen is een 100% dochteronderneming van de ANWB. Deze verzekeraar is opgericht in 1971 en heeft in 2014 meerdere onderscheidingen ontvangen.

Unigarant

Unigarant verzekeringen is een 100% dochteronderneming van de ANWB. Deze verzekeraar is opgericht in 1971 en heeft in 2014 meerdere onderscheidingen ontvangen. Unigarant is gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen. Bij deze verzekeraar kun je verzekeringen zowel via internet als via tussenpersonen afsluiten. Unigarant stelt de wensen van de verzeringsnemers centraal om de klanten verzekeringen te kunnen aanbieden die het beste bij hen passen.

Contactgegevens Unigarant

Telefoonnummer: 088 299 38 82
Bezoekadres: Schutstraat 120, 7901 EH Hoogeveen
Postadres: Postbus 50000 7900 RP hoogeveen

Welke verzekeringen heeft Unigarant?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant bent u verzekerd voor de ongelukken die om een klein hoekje zitten.
Lees verder
Met de autoverzekering van Unigarant bent u verzekerd van hulp onderweg. Zo kunt u altijd veilig op weg, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoorziene kosten.
Lees verder
Met de fietsverzekering van Unigarant ben je overal ter wereld verzekerd voor diefstal of beschadiging aan jouw nieuwe of tweedehands fiets.
Lees verder
Met de inboedelverzekering van Unigarant zijn alle losse spullen binnen in uw huis verzekerd tegen bijv. storm, diefstal en brand.
Lees verder
Met de motorverzekering van Unigarant bent u verzekerd voor de meeste schades die u kunt rijden.
Lees verder
Met de opstalverzekering van Unigarant bent u verzekerd tegen verschillende schades, zoals: storm, brand of diefstal. U bent nooit onderverzekerd en u krijgt dus altijd get gehele schadebedrag terug.
Lees verder
Met de rechtsbijstandverzekering van Unigarant, bent u verzekerd van deskundig advies tijdens een juridisch conflict, zoals: ruzie met de buren over de erfgrens of uw pensioen.
Lees verder
Met de reisverzekeringen van Unigarant kunt u kiezen uit een breed pakket. U kunt hem zelf samenstellen en dat geeft u uw bewegingsvrijheid en zekerheid tijdens het reizen.
Lees verder
Met de scooter- en brommerverzekering van Unigarant bent u verzekerd voor diefstal of schade. U kunt zelf uw verzekering bij elkaar voegen, zoals u dat wilt.
Lees verder
Met een Unigarant bootverzekering heeft u een ruime keuze in de vaargebieden. U heeft keuze tussen WA, beperkt Casco of uitgebreid Casco.
Lees verder
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven