Zakelijk

Unigarant aansprakelijkheidsverzekering

Onze top 5 aansprakelijkheidsverzekeraars
Waarom Unigarant aansprakelijkheidsverzekering
Unigarant aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant ben je verzekerd voor de ongelukken die in een klein hoekje zitten. Je bent verzekerd voor de schade die je veroorzaakt bij of aan een ander, dit gaat om schade en letsel. Jouw kinderen en eventuele uitwonende studenten zijn gratis meeverzekerd en je bent in de hele wereld verzekerd voor € 2.500.000,-. Als je meerdere verzekeringen bij Unigarant afsluit, dan krijg je 10% pakketkorting.

Wat is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant?

Wie is verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van AEGON?
  • Jij
  • Partner en kinderen
  • Huisdieren
  • Logés en huispersoneel
Wat is niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant?
  • Schade aangericht met opzet
  • Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
  • Schade door wapens
  • Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
  • Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant

Eigen risico

Bij Unigarant heb je standaard geen eigen risico. Na jou aanvraag kan je kiezen voor een eigen risico. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?

Er wordt bij Unigarant voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering via Verzekering.nl

Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan Aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een Aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie. Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met jou willen delen. Je kan deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de link hieronder kan je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven