Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

Unigarant aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant ben je verzekerd voor de ongelukken die in een klein hoekje zitten. Je bent verzekerd voor de schade die je veroorzaakt bij of aan een ander, dit gaat om schade en letsel. Jouw kinderen en eventuele uitwonende studenten zijn gratis meeverzekerd en je bent in de hele wereld verzekerd voor € 2.500.000,-. Als je meerdere verzekeringen bij Unigarant afsluit, dan krijg je 10% pakketkorting.

Wat is verzekerd?
Wie kunnen er verzekerd worden:

Jij
Partner
Kinderen
Huisdieren
Logés
Huispersoneel

Niet verzekerd:
Schade aangericht met opzet
Schade door motorrijtuigen met onbevoegde bestuurder
Schade door wapens
Schade veroorzaakt door een bedrijfsmatige activiteit
Schade aan spullen van iemand die op hetzelfde adres woonachtig is ( zoals een gezinslid)

Eigen risico
Bij Unigarant heb je standaard geen eigen risico. Er kan wel na aanvraag gekozen worden voor een eigen risico. Dit wordt gedaan zodat je korting krijgt op je premie. Er wordt dan wel minder schade uitgekeerd.

Voor hoeveel verzekerd?
Er wordt bij Unigarant voor de meest gekozen dekking geboden zodat jij geen enkel gedoe hebt en snel een verzekering kan afsluiten. Je ben standaard per gebeurtenis verzekerd tot een bedrag van €2.500.000.

Wil je meer weten over de inboedel verzekering bij Unigarant ga dan naar de site van Unigarant.

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering
Op verzekering.nl kan je gemakkelijk vergelijken van het diverse aanbod aan Aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een groot aanbod aan verzekeraars om zo een Aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar jouw wensen en persoonlijke situatie.

Vergelijk verzekering


© copyright