Zakelijk

Unigarant bootverzekering

Onze top 3 bootverzekeraars
Waarom Unigarant bootverzekering
Met de Unigarant bootverzekering heb je een ruime keuze in de verschillende vaargebieden. Unigarant biedt verschillende pakketten aan.

Met de Unigarant bootverzekering heb je een ruime keuze in de verschillende vaargebieden. Ook biedt Unigarant verschillende pakketten aan, waardoor je uit veel opties kunt kiezen. De vele opties zorgen ervoor dat je een bootverzekering helemaal naar wens kunt laten opstellen. Je betaalt dus nooit voor iets wat je niet wilt.

Basisdekking van de bootverzekering bij Unigarant

De basisdekking van de Unigarant bootverzekering, wordt ook wel de WA-dekking genoemd. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid, maar is niet verplicht om af te sluiten. De WA-dekking dekt enkele specifieke situaties. Zo ben je verzekerd tegen schade die je verricht aan andere personen. Ook de schade aan spullen van anderen is verzekerd. Daarnaast ben je verzekerd tegen eventuele bergings- en opruimingskosten.

Aanvullende dekkingen van de Unigarant bootverzekering

Er worden twee aanvullende dekkingen aangeboden bij de Unigarant bootverzekering. Dit zijn de Basis Casco en de Uitgebreid Casco. Bij deze dekking ben je ook verzekerd tegen vandalisme, fabrieksfouten en vorst. Ook de inboedel is meeverzekerd.

Basis Casco

Naast de situaties uit de basisdekking, ben je ook voor een aantal andere dingen verzekerd. Zo ben je verzekerd tegen schade door storm en brand. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de schade door een diefstal of inbraak. Dit wordt namelijk ook vergoed.

Uitgebreid Casco

De Uitgebreid Casco dekking is de meest uitgebreide dekking die Unigarant aanbiedt. Naast de dekking uit de Basisdekking en de Basis Casco, zijn er nog wat aanvullende situaties, waartegen je bent verzekerd. Zo ben je verzekerd tegen schade door vandalisme. Ook schade door je eigen schuld wordt vergoed. Hier mag geen sprake zijn van opzet of roekeloosheid.

Aanvullende verzekeringen voor de Unigarant bootverzekering

Unigarant biedt enkele specifieke kleine verzekeringen aan als toevoeging voor de bootverzekering, namelijk: Trailer- of Volgbootverzekering, Pechhulpverzekering, Ongevallen Opvarendenverzekering, Rechtsbijstandverzekering.

Trailer- of volgbootverzekering

Met de extra Trailer- of volgbootverzekering, ben je verzekerd tegen schade aan je trailer of volgboot. De motor van je volgboot is al gratis meeverzekerd met de basisdekking tot €5.000,-.

Pechhulpverzekering

Mocht je onverhoopt met pech stil komen te liggen op het water, dan is het fijn als er hulp onderweg is. Dankzij de pechhulpverzekering staat er altijd een team ervaren monteurs klaar om je verder te helpen. Eventuele schade die je op bent gelopen is niet verzekerd met deze verzekering

Ongevallen Opvarendenverzekering

Een foutje is zo gemaakt en een ongeval ligt dan op de loer. In het slechtste scenario raakt een van je passagiers blijven invalide of komt hij te overlijden. De kosten zijn dan erg hoog. Met de Ongevallen opvarendenverzekering ben je verzekerd tegen deze kosten.

Rechtsbijstandverzekering

Als je in een juridisch conflict verzeild raakt door een situatie op het water, dan is het vervelend als je je ook nog zorgen moet maken over de advocaatkosten. Daarom is het fijn om de rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Hiermee verzeker je jezelf tegen hoge kosten wegens een conflict op het water.

No-claim korting

Bij de Unigarant bootverzekering kun je korting krijgen als je vaart zonder schade te maken. Je start met de schadevrije jaren die je bij de vorige verzekeraar al hebt gevaren. Na elk jaar zonder schade komt er 10% bij. Oplopend tot maximaal 40%. Mocht je na een aantal schadevrije jaren toch een keer schade varen, dan zakt je korting 10% omlaag.

Verzekering.nl en Unigarant geen partners

In een ideale wereld werkt Verzekering.nl samen met alle verzekeraars. Helaas is dat niet het geval en zijn er enkele gevallen waarin Verzekering.nl geen samenwerking heeft met een verzekeraar. Ondanks dat vindt Verzekering.nl het belangrijk om het gehele aanbod te delen, dus ook als zij geen partner van Verzekering.nl zijn.

De Unigarant bootverzekering vergelijken

Genoeg informatie over de bootverzekering van Unigarant en nu nieuwsgierig wat andere verzekeraars te bieden hebben? Bij Verzekering.nl kun je bootverzekeringen met elkaar vergelijken. Onafhankelijk wordt de beste verzekering bij jouw situatie geselecteerd. Vergelijk en sluit een bootverzekering af.

Bootverzekeringen vergelijken

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven