Zakelijk

Unigarant fietsverzekering

Waarom Unigarant fietsverzekering
Met een fietsverzekering van Unigarant kun je zelf kiezen of je de premie per jaar of per maand wilt betalen, wat zorgt voor veel flexibiliteit.

Met de fietsverzekering van Unigarant ben je overal ter wereld verzekerd voor diefstal of beschadiging aan jouw nieuwe of tweedehands fiets. Als de fiets binnen vijf jaar wordt gestolen, dan wordt er een nieuwe fiets vergoedt met de Diefstal dekking van Unigarant. Dankzij de Unigarant fietsverzekering Pechhulp ben je snel weer mobiel bij schade. Wil je weten welke dekkingen Unigarant aanbiedt? Lees dan verder.

Unigarant doorlopende fietsverzekering

De Unigarant doorlopende fietsverzekering betaal je per jaar of per maand. Je kan dit zelf kiezen. De premie van de fietsverzekering kan erg verschillen. Het ligt bijvoorbeeld aan het type fiets en de waarde van de fiets die je wilt verzekeren en eventuele accessoires die je mee wilt verzekeren. Het kan aantrekkelijk zijn om je mountainbike of racefiets te verzekeren. Ook kun je aanvullende dekkingen kiezen zodat je fiets extra goed verzekerd is. Dit zal de premie ook verhogen.

Basisdekkingen

Met de basisdekking van de fietsverzekering van Unigarant kun je kiezen tussen verzekeren tegen diefstal, beschadiging of beide dekkingen. Bij diefstal heb je geen eigen risico. Als er een track&trace-zender in je fiets is ingebouwd, krijg je 20% premiekorting op je diefstaldekking. Om deze korting te krijgen, moet je wel voldoen aan de voorwaarden: je hebt een (ingebouwde) track&trace-zender van Fris Nederland of Tracefy en een bijbehorend opsporings abonnement.

Met de Beschadiging dekking wordt de schade, door bijvoorbeeld een aanrijding, aan je fiets vergoed. Indien je fiets total loss is door vandalisme of aanrijding in de eerste vijf jaar van de fietsverzekering, wordt de aanschafwaarde vergoed. Bij deze basisdekking kun je met schade een eigen risico hebben. Dit ligt aan het type fiets die je hebt en in hoeverre de fiets beschadigd is. 

Aanvullende dekkingen

Bij de Unigarant fietsverzekering kun je voor aanvullende dekkingen kiezen. Zo heb je de dekking:

  • Verhaalsrechtsbijstand
  • Pechhulp
  • Ongevallen
  • Accessoires; accessoires kun je laten meeverzekeren door de waarde van de accessoires mee te tellen wanneer je de waarde gaat bepalen van je fiets.

Unigarant fietsverzekering vergelijken

Het kan soms knap lastig zijn om een verzekering te vinden voor je nieuwe of gebruikte fiets of e-bike. Er zijn namelijk veel verschillende fietsverzekeraars, dekkingen en premies. Bij Verzekering.nl maken wij het makkelijk voor je. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk diverse fietsverzekeringen vergelijken, zodat je snel een verzekering kunt afsluiten die bij jouw persoonlijke situatie past. Bespaar flink op je premie en verzeker je fiets gemakkelijk en snel online via Verzekering.nl.
Vergelijk fietsverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven