Unigarant caravanverzekering

Vakanties zonder zorgen
Waarom Unigarant caravanverzekering
Ga je lekker naar Spanje op vakantie? Of blijf je gewoon in Nederland? Of heb je een stacaravan? Het maakt niet uit wat je doet, je bent goed verzekerd met Unigarant.

Met de caravanverzekering van Unigarant is je caravan goed verzekerd voor schade en diefstal. Ga je lekker naar Spanje op vakantie? Of blijf je gewoon in Nederland? Of heb je een stacaravan? Het maakt niet uit wat je doet je bent goed verzekerd met Unigarant. Deze verzekering van Unigarant is ook van toepassing op vouwwagens, aanhangwagens, stacaravans en trailers. Je hebt een standaard eigen risico van €75. Voor de aanvullende dekking hagel- en stormschade heb je een standaard eigen risico van €150. Lees verder om meer te weten te komen over deze caravanverzekering.

Dekking van de caravanverzekering

Unigarant biedt 1 caravanverzekering aan: de basisdekking. Je kunt dit uitbreiden met aanvullende dekkingen. Met de basisdekking is het volgende gedekt:

  • Diefstal of total loss. In geval van een nieuwe caravan krijg je tot 5 jaar de nieuwwaarde vergoed van Unigarant. Na deze 5 jaar krijg je de dagwaarde + 10% vergoed. In geval van een tweede hands caravan krijg je tot 3 jaar de aanschafwaarde terug. Na deze 3 jaar ontvang je de dagwaarde + 10%.
  • Schade door brand of een overstroming.
  • Bij een ongeval krijg je hulp van de ANWB alarmcentrale. Bovendien wordt je caravan teruggebracht vanuit het buitenland naar Nederland wanneer deze niet meer verder kan rijden. Het vervoer van de caravan naar de reparateur wordt ook vergoed bij noodreparaties. Wanneer je caravan weg is of onbewoonbaar is geworden wordt er vervangend verblijf geregeld.

Aanvullende dekkingen

De caravanverzekering van Unigarant biedt 3 aanvullende dekkingen aan: inventaris, hagel- en stormschade, en rechtsbijstand.

  • Inventaris: Met deze aanvullende dekking zijn alle spullen in je caravan of in de aan-en bijbouw verzekerd. Denk hierbij aan je televisie en servies. Met deze dekking zijn je spullen verzekerd bij schade of diefstal. Er wordt per schademelding nooit meer dan €1.500 uitgekeerd.
  • Hagel- en stormschade: Bij schade door hagel of storm vergoed Unigarant de reparatiekosten. Je kunt er ook voor kiezen om de schade niet te laten repareren. In dit geval zal Unigarant 50% van het schadebedrag vergoeden. Met deze dekking heb je wel een extra eigen risico van €75. Als je caravan een hagelbestendig dak heeft dan ontvang je 70% korting op de premie voor deze aanvullende dekking.  
  • Rechtsbijstand: Met de aanvullende dekking rechtsbijstand ontvang je juridische hulp bij een conflict waar je caravan bij betrokken is. Dit geld in Nederland en in het buitenland. Bij elke gebeurtenis vergoed Unigarant maximaal €50.000.

Waarom Unigarant caravanverzekering

De caravanverzekering van Unigarant kun je eenvoudig afsluiten voor nieuwe én tweedehands caravans. Als je schade hebt en dit laat repareren bij een door Unigarant geselecteerde reparateur dan wordt er €75 mindering gebracht op je eigen risico. Je kunt je eigen risico verhogen naar €150 of €300. Door het eigen risico te verhogen hoef je minder premie te betalen.

Unigarant caravanverzekering afsluiten

Wil je weten of de Unigarant caravanverzekering iets voor jou is? Op Verzekering.nl kun je eenvoudig verschillende caravanverzekeringen vergelijken. Klik op de ‘vergelijk caravanverzekering’ knop om gebruik te maken van onze handige vergelijkingstool. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je met Verzekering.nl.

Vergelijk caravanverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven