Zakelijk

OHRA rechtsbijstandverzekering

Waarom OHRA rechtsbijstandverzekering
Met de rechtsbijstandverzekering van OHRA heb je de keuze uit 4 verschillende dekkingen die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Met de rechtsbijstandverzekering van OHRA sta je er niet alleen voor. Als je een conflict verzeild raakt, zorgt OHRA ervoor dat je niet in je eentje staat dankzij de rechtsbijstandverzekering. Wil je weten wat er allemaal gedekt is met de rechtsbijstandverzekering van OHRA? Lees dan verder.

Wie zijn er verzekerd met de rechtsbijstandverzekering van OHRA?

Bij de rechtsbijstandverzekering heb je de optie om te kiezen tussen een verzekering voor alleenstaande of een verzekering voor een gezin/samenwonenden. 

Alleenstaande ben je verzekerd voor:
  • Jezelf, wanneer jij de verzekering hebt afgesloten.
  • Je minderjarige kleinkinderen die aan jou zijn toevertrouwd, maar niet in jouw huis verblijven.
  • Je nabestaanden voor wie je een officieel erkende zorg- of onderhoudsverplichting hebt. Zij zullen rechtsbijstand ontvangen als jouw overlijden verband houdt met een gebeurtenis die onder deze verzekering valt. De juridische bijstand heeft betrekking op het vorderen van financiële steun voor hun levensonderhoud.
  • Indien je dekking voor Verkeer hebt afgesloten, zijn ook de bestuurder en de passagier die met jouw toestemming in jouw motorvoertuig of vaartuig reizen, meeverzekerd.
Gezinnen/samenwonenden is hetzelfde gedekt als bij een alleenstaande, plus:
  • Alle bewoners van jouw huishouden, zoals je partner, kinderen, ouders en schoonouders.
  • Je kinderen, pleegkinderen en stiefkinderen die niet in jouw huis wonen, maar wel een dagstudie volgen of in een verpleeginrichting verblijven.
    Zij zijn niet langer verzekerd als ze getrouwd zijn of een geregistreerd partnerschap hebben afgesloten.

Extra dekkingen van de rechtsbijstandverzekering

Als je voor meer verschillende soorten geschillen verzekerd wilt zijn, biedt OHRA 4 extra dekkingen aan. Op deze manier kun je overal gedekt zijn: thuis, op je werk of onderweg.

De 4 dekkingen die OHRA aanbiedt zijn: “Consument en Wonen”, “Inkomen”, “Verkeer”, en “Belasting en Vermogen”. Voor alle dekkingen behalve “Verkeer” geldt een minimum belang. Het minimum belang bij de dekkingen “Consument en Wonen”, “Inkomen”, en “Belasting en Vermogen” is €175.

Waarom OHRA rechtsbijstandverzekering?

Met een rechtsbijstandverzekering bij OHRA staan er meer dan 800 juridische specialisten klaar voor jou en je gezin. OHRA heeft de juridische bijstand uitbesteed aan DAS Rechtsbijstand. Bij DAS beschikken ze over de ervaring en kennis om je bij allerlei soorten geschillen bij te staan. Wanneer ze er toch niet uitkomen, schakelen ze een externe deskundige in, waardoor je kunt rekenen op uitstekende ondersteuning. Je hebt de keuze uit 4 verschillende dekkingen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Met de rechtsbijstandverzekering van OHRA kun je altijd gratis telefonisch advies krijgen. 

Rechtsbijstandverzekering van OHRA afsluiten

Wil je ontdekken of de rechtsbijstandverzekering van OHRA aansluit bij jouw behoeften? Bij Verzekering.nl kun je moeiteloos diverse rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken. Gebruik onze handige vergelijkingstool met de knop ‘vergelijk rechtsbijstandverzekeringen’ om snel je premie te berekenen. Vergelijk, sluit af en bespaar met Verzekering.nl.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven