OHRA

Waarom OHRA
OHRA maakt deel uit van NN. Bij OHRA kunt u terecht voor veel verzekeringen zoals zorgverzekering, reisverzekering en een autoverzekering.

OHRA

OHRA probeert zijn klanten te helpen bij het afsluiten van een verzekering op een zo eenvoudig mogelijke manier. Ze doen dit met eerlijke, duidelijke taal en oprechte betrokkenheid. OHRA is bekend van de paarse krokodillenreclame, dit betekent dat er bij het invullen van uw gegevens niet plotseling een onverwachte vraag of moeilijke opmerking tussendoor komt. Mocht u deze toch tegenkomen, streeft OHRA ernaar dit zo snel mogelijk op te lossen. OHRA maakt deel uit van de NN Group. De verzekeraar heeft ongeveer 800.000 klanten. OHRA is opgericht in 1925 en bestaat dus al negentig jaar. De verzekeraar wil verzekeren eenvoudig houden voor consumenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is en blijft. Ook bieden ze snelle service, altijd en overal. Bij OHRA kunt u verzekeringen gemakkelijk regelen via de laptop of de telefoon, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw verzekeringszaken wanneer dat nodig is. Dit biedt controle over uw eigen verzekeringen en een duidelijk overzicht, zodat er geen verwarring ontstaat.

Service

OHRA is te bereiken via verschillende kanalen. Je hebt bij OHRA een eigen omgeving waar je alle documenten kunt inzien, opsturen of vragen kunt stellen. Dit kan door een WhatsApp-bericht te sturen. Daarnaast kun je ook je vraag stellen via Twitter of Facebook. Mocht u nu persoonlijk contact willen, dan kunt u ook altijd bellen met OHRA. OHRA heeft ook verschillende apps voor verschillende situaties die u kunt raadplegen.

Maatschappelijke betrokkenheid

OHRA is, net als veel verzekeraars, ook actief binnen de beleggingswereld. OHRA belegt alleen in bedrijven die zich houden aan mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu en anti-corruptie. Ze hebben de Principles for Responsible Investments ondertekend, zodat zeker is dat er aan deze regels wordt gehouden.

Contactgegevens OHRA

Telefoonnummer: 026-4004040

Telefoonnummer WhatsApp: 06-20140659

Bezoekadres: Rijksweg-West 2, 6842 BD Arnhem

Postadres: Postbus 40000, 6803 GA Arnhem

Welke verzekeringen heeft OHRA?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA verzekert u zich overal ter wereld voor schade die u toebrengt aan anderen. Dit geld voor materiele schade en letselschade. Hiernaast heeft u geen eigen risico.
Lees verder Bekijk verzekering
Bij OHRA sluit u snel en eenvoudig uw verzekering af. Naast de verplichte basisdekking (WA), kunt u kiezen voor het WA-plus of Allrisk pakket.
Lees verder Bekijk verzekering
Of u met uw huisdier voor controle naar de arts gaat of er een operatie nodig is: met de huisdierenverzekering van OHRA bent u vrijwel altijd gedekt.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de inboedelverzekering van OHRA zorgt u er voor dat de spullen in uw huis verzekerd zijn tegen o.a. diefstal.
Lees verder Bekijk verzekering
De motorverzekering van OHRA past bij ieders persoonlijke situatie. U kunt profiteren van een no-claim korting tot wel 80%.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de OHRA opstalverzekering kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw woning. U heeft keuze uit twee verschillende dekkingen: de basisdekking en de Allriskdekking.
Lees verder Bekijk verzekering
Bij de rechtsbijstandsverzekering van OHRA ontvangt u juridische hulp bij conflicten. Deze verzekering is voor u en uw gezinsleden.
Lees verder Bekijk verzekering
Bij OHRA heeft u de keuze uit een kort- en een doorlopende reisverzekering.
Lees verder Bekijk verzekering
Met een OHRA Zorgverzekering kiest u altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener u bezoekt.
Lees verder Bekijk verzekering
De OHRA caravanverzekering geeft je zekerheid en rust en is geschikt voor vouwwagens, toercaravans en stacaravans.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven