Zakelijk

OHRA autoverzekering

Waarom OHRA autoverzekering
Daarnaast heeft OHRA aanvullende pakketten waarmee je de dekking van je autoverzekering uitbreidt. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter afstemmen op je persoonlijke situatie.

Bij OHRA sluit je snel en eenvoudig jouw autoverzekering af. Naast de verplichte basisdekking (WA), kan je kiezen voor het WA-plus of Allrisk pakket. Wil jij nog een aparte verzekering hiernaast afsluiten, dan biedt OHRA jou de mogelijkheid om jouw verzekering uit te breiden met een aantal aanvullende pakketten. Lees hier meer over de autoverzekeringen van OHRA.

De premie van een autoverzekering bij OHRA

Hoe hoog is de premie van een autoverzekering van OHRA? De hoogte van de premie is afhankelijk van meerdere factoren. Van je woonplaats, leeftijd, auto en schadevrije jaren. Daarnaast hangen de kosten natuurlijk ook samen met het pakket dat je kiest. Benieuwd naar wat een autoverzekering van OHRA jou te bieden heeft? Of wil je deze verzekeraar juist vergelijken met andere aanbieders? Op Verzekering.nl kan je gemakkelijk en snel autoverzekeringen vergelijken, een nieuwe afsluiten en direct besparen op je maandelijkse kosten. Lees hieronder meer over de autoverzekeringen van OHRA.

De dekking van autoverzekeringen bij OHRA

OHRA biedt verschillende dekkingen. Naast de WA verzekering, welke verplicht is voor iedereen met een auto, heeft OHRA bijvoorbeeld ook een WA beperkt casco en een WA volledig casco autoverzekering. Bekijk ze hieronder:

WA
 • Schade aan anderen
WA+
 • Schade aan anderen
 • Schade aan jouw eigen auto
All Risk
 • Schade aan anderen
 • Schade aan jouw eigen auto
 • Eigen schade
 • Aanrijding

Aanvullende autoverzekeringen

Daarnaast heeft OHRA aanvullende pakketten waarmee je de dekking van je autoverzekering uitbreidt. Hierdoor kan je autoverzekering nog beter afstemmen op je persoonlijke situatie. Je kan je verzekering uitbreiden met:

 • Aanvullend Pakket
 • Ongevallen Inzittenden
 • Schade Inzittenden
 • Rechtsbijstand Motorrijtuig
 • Pechhulp Nederland

 

Schade doorgeven aan OHRA

Ben je verzekerd bij OHRA en wil je schade doorgeven? Dan is het slim om eerst je polis, pakketnummer en voorwaarden te controleren. Vervolgens kan je eenvoudig de schade doorgeven aan OHRA. Dat kan schriftelijk per post, met de app op je smartphone of op OHRA’s website:

Per post

Stuur een kopie van het volledig ingevulde schadeformulier op naar OHRA. Let erop dat je de voor- en achterkant hebt ingevuld en dat het formulier is ondertekend door alle betrokken partijen. Het adres van OHRA vind je onderaan deze pagina.

Met de app

Met de handige app van OHRA op je smartphone geef je schade snel en gemakkelijk door.

Via de site

Log in op je persoonlijke omgeving op de website van OHRA. Aldaar kun je dan melding doen van de schade.

MoneyView over OHRA autoverzekering

In augustus 2023 heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView een Special Item gepubliceerd over autoverzekeringen. In dit onderzoek zijn 42 Volledig Casco producten geanalyseerd. OHRA scoort vijf van de vijf sterren voor haar prijsstelling.

Het succes van deze prijswinnaar ligt in het aanbieden van productvarianten naast andere verzekeringen van dezelfde aanbieders. OHRA biedt een product met een minder uitgebreide dekking, maar met een lagere premie. Deze benadering geeft consumenten de keuze tussen verschillende product niveaus, afhankelijk van hun behoeften en budget, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van de autoverzekeringsmarkt.

Je kunt hier direct jouw autoverzekering van OHRA aanvragen.

Autoverzekeringen vergelijken

Het kan soms knap lastig zijn om een verzekering te vinden voor je auto. Er zijn namelijk veel verschillende autoverzekeraars, dekkingen en premies. Het kan flink ingewikkeld worden om een passende autoverzekering af te sluiten. Bij Verzekering.nl maken wij het makkelijk voor je. Via Verzekering.nl kun je gemakkelijk diverse autoverzekeringen vergelijken, zodat je een passende verzekering kunt afsluiten. Bespaar flink op je premie en verzeker je fiets gemakkelijk en snel online via Verzekering.nl.

Vergelijk autoverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven