Zakelijk

OHRA caravanverzekering

Waarom OHRA caravanverzekering
Ohra Caravanverzekeringen ✔Alle caravanverzekeringen op 1 plek ✔ Objectief & onafhankelijk ✔ Bespaar direct ✔ Persoonlijk advies

Een caravan of een vouwwagen zijn de perfecte manieren om in je vakantie een stukje vrijheid te ervaren. Laat dan ook niets je deze vrijheid ontnemen met de OHRA caravanverzekering. Zo ben je snel gegarandeerd van een heerlijke vakantie. Met de caravanverzekering van OHRA ben je voor verschillende scenario’s verzekerd, kan je je makkelijk extra verzekeren en is schade melden zo gedaan.

Caravanverzekering bij OHRA

OHRA caravanverzekering basisdekking dekt een veeltal aan scenario’s die je liever niet in je welverdiende vakantie meemaakt. Zo zorgt de caravanverzekering ervoor dat je verzekerd bent bij:

  • Brand
  • Weersomstandigheden zoals blikseminslag, storm, hagel
  • Botsen en omslaan
  • Diefstal
Extra verzekerd

Op het moment dat er bijvoorbeeld een storm, een diefstal of een brand plaatsvindt, is het vaak niet alleen de caravan die beschadigd raakt. Daarom kan je bij OHRA caravanverzekering een extra verzekering afsluiten voor de inventaris of de aanbouw. Onder inventaris vallen de huishoudelijke spullen in de caravan of voortent. Onder de aanbouw vallen onder andere een schuurt, aanbouw toilet, afdak of een serre.

Service

Schade melden was nog nooit zo makkelijk. Schade geef je telefonisch door of via Mijn OHRA. Heb je hulp nodig? Dan kan je altijd bellen met de OHRA hulpdienst. Dit nummer is in het binnenland en in het buitenland, ‘s nacht en overdag bereikbaar. Zij gaan dan meteen aan de slag met de schadeafhandeling. Is het onmogelijk om nog met je caravan op vakantie te gaan in het buitenland of om deze vakantie voort te zetten? Dan geeft de OHRA caravanverzekering de mogelijkheid om een vervangende caravan te huren door een vergoeding aan te bieden.

Nieuwwaarderegeling

OHRA caravanverzekering heeft een nieuwwaarderegeling. Jouw nieuwe caravan valt tot vijf jaar onder deze regeling. Op het moment dat de caravan total loss of gestolen is, krijg je maximaal 125% van het verzekerde bedrag terug. Is jouw caravan ouder dan vijf jaar of ben je niet de eerste eigenaar, dan worden de reparatiekosten betaald. Zijn de reparatiekosten meer dan de dagwaarde, dan krijg je de dagwaarde van de caravan.

OHRA caravanverzekering afsluiten

De OHRA caravanverzekering is eenvoudig af te sluiten via de OHRA website. Verder kan je op de site ook handige tips vinden over de voorbereidingen op de winterstalling, hoe je het onderhoud checkt en hoe je de geschikte vouwwagen koopt.

Vergelijk caravanverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven