Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

OHRA zorgverzekering

Met een OHRA Zorgverzekering kies je altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener je bezoekt. Je hebt keuze uit drie basisdekkingen die je kunt verrijken met een aantal aanvullende modules. Sluit jij online de zorgverzekering af, dan krijgt je automatisch 8% korting op de basisverzekering. Hiernaast ontvang je 5% korting op de aanvullende verzekeringen.

Basisverzekering van OHRA

De basisverzekering die OHRA aanbiedt is een restitutieverzekering. Je bent verzekerd voor een aantal zaken:

1- Basisverzekering
-Huisarts
-Ziekenhuisopname
-Geneesmiddelen

2- Basisverzekering+ OHRA Sterk
-Huisarts
-Ziekenhuisopname
-Geneesmiddelen
-Fysiotherapie, eerste 9 behandelingen
-Spoedeisende hulp, werelddekking

3- Basisverzekering+ OHRA Extra Aanvullend
-Huisarts
-Ziekenhuisopname
-Geneesmiddelen
-Fysiotherapie, eerste 9 behandelingen
-Spoedeisende hulp, werelddekking
-Alternatieve behandelwijzen, 500 euro
-Brillen of lenzen, 50 euro per 2 jaar

Aanvullende verzekeringen van OHRA

Als je een aanvullende verzekering van OHRA hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij OHRA zijn er vier aanvullende verzekeringen.

  • OHRA Sterk
  • OHRA Aanvullend
  • OHRA Extra Aanvullend
  • OHRA Uitgebreid

Tandartsverzekeringen van OHRA

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. OHRA heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • OHRA Tand Sterk
  • OHRA TandenGaaf 250
  • OHRA TandenGaaf 500

Premie van OHRA

Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van OHRA dan kan je de vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van OHRA.

Declareren bij OHRA

Het declareren is heel eenvoudig bij OHRA. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij OHRA declareren via de online omgeving, je mobiel of per post.

Online omgeving

Op de website van OHRA kan je eenvoudig met je DigiD je declaratie indienen. Dit doe je door je gegevens in te voeren en vervolgens een foto van je nota of een goede scan up te loaden. De declaratie wordt dan na ontvangst binnen 10 dagen verwerkt.

Mobiel

Met de app van OHRA kan je met je telefoon declaraties indienen. Je hoeft dan alleen een foto van de nota op de app te uploaden. Buitenlandse nota’s moeten wel eerst via de post gedeclareerd worden.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van OHRA een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van OHRA.

Opzeggen OHRA

Het opzeggen van je zorgverzekering bij OHRA kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering aangevraagd worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van OHRA opzeggen.

Zorgverzekering opzeggen

Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan dat door het digitaal door geven bij OHRA.

Tussentijds opzeggen

In sommige situaties kan je je zorgverzekering tussentijds bij OHRA opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je voor langere tijd in het buitenland gaat wonen of wanneer de polisvoorwaarden veranderen in je nadeel

Vergelijk OHRA zorgverzekering

Bij Verzekering.nl kan jij je zorgverzekering vergelijken zodat jij het meeste uit jouw zorgverzekering kan halen. Je kan via ons eenvoudig vergelijken en wellicht is OHRA voor jou de beste keuze.

Vergelijk verzekering


© copyright