Zakelijk

OHRA reisverzekering

Waarom OHRA reisverzekering
OHRA reisverzekering afsluiten. De reisverzekering van OHRA kan je zelf samenstellen naar jouw behoeften en wensen.

Bij OHRA bieden ze reisverzekeringen aan die je volledig kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan. Tijdens het reizen kan het namelijk zo zijn dat er iets onverwachts gebeurt, denk aan diefstal of een plotselinge ziekenhuisopname. Met de OHRA Reisverzekering ben je dag en nacht verzekerd van hulp.

OHRA Reisverzekering

Je hebt de keuze tussen een doorlopende of tijdelijke verzekering voor je reis. Moet je onverwachts eerder naar huis of je reis annuleren? Dan heb je een annuleringsverzekering nodig. Twijfel je welke reisverzekering het beste bij jouw situatie past? 55% van de klanten van OHRA kiest voor de doorlopende reisverzekering. Hiermee ben je het hele jaar verzekerd, inclusief dekking voor je huisdier, en is meestal al voordeliger bij vakanties of weekendjes weg van langer dan 14 dagen in het jaar. 

Wat is verzekerd bij de reisverzekering van OHRA?

De doorlopende reisverzekering van OHRA is gesplitst in een Basis, Plus en Top verzekering. 

Basis

Bij de Basisverzekering ben je sowieso verzekerd voor hulpverlening. Daarnaast ben je ook nog verzekerd voor je reisbagage, uitrusting voor hobby’s en sporten, Foto-, film-, geluids- en videoapparatuur en draagbare computerapparatuur met een vast (niet-afneembaar) toetsenbord. 

Plus en Top

Naast de basisverzekering kun je je ook nog verzekeren voor je smartphone en tablet, sieraden en brillen en de overige zaken. De overige zaken omvat diverse categorieën, waaronder auto- en motor toebehoren, fietsen, opblaas- of opvouwbare boten, kunstgebitten, gehoorapparaten, aanschaf van vervangende kleding en toiletartikelen, goederen die zijn aangeschaft tijdens de reis, invalidenwagens, rollators en muziekinstrumenten. Het enige verschil tussen Plus en Top zijn de bedragen die worden verzekerd.

 

Aanvullende dekkingen

Met de aanvullende modules van de reisverzekering van OHRA kun je specifieke schade verzekeren die niet standaard gedekt zijn. Denk hierbij aan:

  • Wintersport: extra dekking voor kosten als je tijdens een wintersportvakantie een ongeluk krijgt, inclusief eventuele schade aan je ski-uitrusting en de dagen waarop je geen gebruik kunt maken van je skipas. Deze extra dekking voorziet in een vaste vergoeding na een ernstig ongeluk in het buitenland, waarbij niet de werkelijke kosten, maar het verzekerde bedrag of een deel daarvan wordt vergoed.
  • Geneeskundige kosten: Deze aanvullende dekking vergoedt geneeskundige kosten die niet door je zorgverzekering worden gedekt, zodat je tijdens je vakantie niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • Hulpverlening auto en motor: Met deze dekking kun je tijdens je vakantie rekenen op hulp bij een ongeval of pech langs de weg, waarbij we zorgen voor de reparatie van je auto of motor. Als dit niet binnen 2 dagen mogelijk is, regelen we vervangend vervoer.
  • Geld: Hiermee ben je verzekerd tegen verlies of diefstal van geld, zowel binnen als buiten Nederland, tot maximaal € 750,- per reis voor alle verzekerden samen. Vergeet niet om altijd aangifte te doen!
  • Annulering: Als je onverwacht moet annuleren, wordt de totale reissom vergoed.

OHRA reisverzekering afsluiten

Is de reisverzekering van OHRA wat voor jou? Of ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Op Verzekering.nl kun je gemakkelijk verschillende reisverzekering met elkaar vergelijken. Bij Verzekering.nl hebben we een uitgebreid scala aan verzekeringsmaatschappijen beschikbaar en voorzien we je van alle informatie om de reisverzekering te vinden die aansluit op jouw behoeften. Ontdek de mogelijkheden en wie weet geniet jij ook zorgeloos van een welverdiende vakantie!

Vergelijk reisverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven