Zakelijk

SNS rechtsbijstandverzekering

Waarom SNS rechtsbijstandverzekering
SNS rechtsbijstandverzekering afsluiten. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De rechtsbijstandverzekering van SNS Bank is een verzekering waarmee je jezelf kan verzekeren voor juridische hulp bij conflicten. Bij conflicten kun je bijvoorbeeld denken aan een conflict met jouw werkgever of buren. In gevallen die een juridisch conflict als gevolg hebben, kan het handig zijn om jezelf in te dekken tegen hoge kosten die bij een juridisch proces komen kijken. Met de Rechtsbijstandsverzekering van SNS Bank kun je jezelf verzekeren voor juridische hulp, wanneer je hulp nodig hebt bij een juridisch conflict. Wil je meer weten over de SNS rechtsbijstand? Lees dan verder voor meer informatie over de rechtsbijstandverzekering SNS.

Rechtsbijstandverzekering van SNS

De rechtsbijstandverzekering kan handig zijn wanneer je juridische hulp nodig hebt bij een conflict. Met de rechtsbijstandverzekering van SNS ben je verzekerd:

  • Wanneer je conflicten hebt die gaan over wonen.
  • Wanneer je conflicten hebt met familieleden.
  • Wanneer je als consument conflicten hebt met de verkoper/handelaar.
  • Wanneer je conflicten hebt in het verkeer of over het vervoer.

Er zijn een aantal gevallen waarin je niet verzekerd bent met de rechtsbijstand. Je bent niet verzekerd met de rechtsbijstand SNS:

  • Wanneer je opzettelijk een conflict veroorzaakt hebt.
  • Wanneer je een conflict hebt met de belastingdienst
  • Wanneer je een conflict hebt over relatiezaken.

Eigen risico rechtsbijstandverzekering SNS

Wanneer je een rechtsbijstandverzekering wilt afsluiten, kan het handig zijn om te weten wat jouw eigen risico zal zijn. Bij de rechtsbijstandverzekering van SNS Bank heb je standaard geen eigen risico, wanneer je kiest voor een jurist van DAS. In het geval je ervoor kiest om niet gebruik te maken van een jurist van DAS, dan is het bedrag van jouw eigen risico € 250.

Wat is er mogelijk met SNS rechtsbijstand?

Wanneer je jezelf verzekert met de rechtsbijstandverzekering SNS krijg je hulp bij conflicten, waarbij je dringend juridisch hulp bij nodig hebt. Daarnaast krijg je advies en hulp van een groot team van specialisten van DAS. Juristen en advocaten zijn bereid om jouw conflict voor jou op te lossen. Ook krijg je bij jouw SNS rechtsbijstand de mogelijkheid om je eigen advocaat uit te kiezen. SNS Bank vergoedt kosten voor een advocaat tot een bedrag van € 5.000.

Wat kost de Rechtsbijstandverzekering SNS voor jou?

Het bedrag dat je voor de rechtsbijstandverzekering SNS betaalt is voor iedereen anders. Het bedrag van de premie voor jouw SNS rechtsbijstand is afhankelijk van de samenstelling van jouw gezin en de aanvullende keuzedekkingen die je neemt.

Vergelijk rechtsbijstandverzekering

Verzekering.nl biedt jou veel informatie over verzekeringen. SNS rechtsbijstandverzekering is een van de verzekeringen, waarover Verzekering.nl informatie verschaft. Wij geven je op deze website uitgebreid informatie over de SNS rechtsbijstand. Naast de betekenis worden ook de polisvoorwaarden en de mogelijkheden van de rechtsbijstandverzekering SNS op een rijtje gezet door ons. Wij bieden natuurlijk ook andere verzekeraars aan op onze website. Wij bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een groot aanbod van rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Er wordt bij de vergelijker op onze site gekeken naar zowel jouw persoonlijke behoeften als situaties.

Het liefst werken we samen met alle verzekeraars. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. We zetten deze verzekering wel op onze website, omdat we het totale aanbod aan verzekeringen met je willen delen. Je kunt deze verzekering dus niet bij ons afsluiten. Via de knop hieronder kun je zien welke verzekeringen je wel via ons af kunt sluiten.

Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven