Particulier

Hiscox

Waarom Hiscox
Hiscox is een verzekeraar die opgericht is in 1901 en gevestigd is in Amsterdam. Ontdek nu de verzekeringsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Hiscox

Hiscox is een betrouwbare en toonaangevende verzekeraar binnen het topsegment van het verzekeringslandschap. Hiscox is in 1901 opgericht en heeft momenteel 35 verschillende kantoren verspreid over wereldwijd 14 verschillende landen met 3000 medewerkers. Hiscox biedt vermogende particulieren passende verzekeringen voor hun bezittingen. Bij Hiscox gaat het verder dan verzekeren er wordt niet alleen een verzekering afgesloten, maar ook begrip voor klanten hun situatie getoond. Ze zijn gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers die zich bevinden in de dienstverlening. Hiscox biedt ten alle tijden een snelle en correcte claimafhandeling. Ze bieden service volgens een bepaalde stelregel: wij helpen u bij het oplossen van uw claim. Na schade heb je genoeg zorgen aan je hoofd en daarom willen ze een fijne service bieden aan de klant. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

Wat onderscheidt Hiscox van de concurrent?

Binnen het verzekeringslandschap zijn er veel verschillende verzekeraars waar je terecht kan, maar hoe onderscheidt Hiscox zich? Ze willen zich onderscheiden door discreet te verzekeren, met een aanvullende service die past bij de doelgroep. De experts van Hiscox willen zich kunnen verplaatsen naar het moment voordat de schade ontstaat. Zodat gestolen goederen bijvoorbeeld weer terugkeren naar de eigenaar. Of zodat de zakelijke auto weer hersteld kan worden van de schade. Verzekeren is meer dan alleen het afhandelen van schade, service is net zo belangrijk. Een bezit met emotionele waarde of aansprakelijk gesteld worden voor letselschade kan zorgen voor een vervelende periode. Daarom helpt Hiscox klanten graag om het verlies van producten of schade aan goederen te vergoeden, omdat je in deze periode genoeg aan je hoofd hebt. Waar nodig schakelen ze zelfs de beste gespecialiseerde advocaten in.

De filosofie

Hiscox heeft een eigen filosofie waar ze zich graag aan houden bij het afhandelen van schadeclaims. Snel, fair en altijd correct, dat zijn de beginselen van de claimafhandeling. Ze bieden verzekeringen aan die te complex of ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars. Heb je een claim? Dan helpt de verzekeraar je graag en doen ze niet moeilijk. Als iets niet nadrukkelijk is uitgesloten, is het per definitie gedekt. Dit is de manier hoe ze aangenaam en correct zaken doet met de klant, iets wat past binnen het segment waar ze zich bevindt.

Hiscox staat voor een behandeling die fair is. Waar verzekeraars opzoek zijn naar uitsluitingen, is bij Hiscox dekkingen bieden het uitgangspunt. Dit is de manier van denken, waardoor er onderscheid gemaakt kan worden met de concurrent. De specialisten hebben veel verstand van verzekeringen zoals van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de bestuurder aansprakelijkheidsverzekering. Wanneer er sprake is van schade krijg je uitsluitend te maken met een Nederlands of Engelstalige verzekeringsspecialist. Dit zijn specialisten die direct kunnen beslissen en alle kennis hebben van omstandigheden om je verder te helpen. Tot slot gaan ze voor een efficiënte afhandeling van de schade, doordat ze binnen drie dagen contact opnemen met de klant. Elke claim wordt serieus genomen.

Hiscox wereldwijd

Hiscox is internationaal een grote speler binnen de verzekeringswereld. Zo zijn er verschillende vestigingen in België, Bermuda, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd koninkrijk en de Verenigde Staten. De verzekeraar heeft veel verschillende labels onder zich zoals: Hiscox London market, Hiscox RE & ILS en business insurance. Deze labels o.a. zijn gericht op complexe projecten en op nicheverzekeringen voor professionals en zakelijke klanten.

Hiscox business insurance

De Hiscox business insurance is een label wat gericht is op zakelijke markt. Onder deze business insurance vallen voornamelijk de kleinere ondernemingen. Dit label wilt zich onderscheiden door snel en goedkoop verzekeringen af te sluiten, zodat het voor de kleine ondernemer interessant wordt om voor Hiscox business insurance te kiezen. Het label staat voor simpele en snelle uitbetalingen en polissen die gemaakt zijn voor jouw onderneming.

Contactgegevens Hiscox

E-mail: hiscox.direct@hiscox.nl
Telefoonnummer: 020-7991888 / 020-5170700
Adres: Arent Janszoon Ernststraat 595B, 1082 LD Amsterdam

Welke verzekeringen heeft Hiscox?

Zakelijk


Als ondernemer werk je hard om klanten, opdrachtgevers en leveranciers blij te maken. Helaas komt het ook wel eens voor dat er een beroepsfout wordt gemaakt. Een verkeerde berekening of verkeerd advies kan vervelende gevolgen hebben, zoals financiële schade. Als dienstverlener ben je verantwoordelijk voor de beroepsfout met als gevolg een beroepsaansprakelijkheidsclaim aan je broek. […]
Lees verder
Als bestuurder of toezichthouder van een bedrijf draag je veel verantwoordelijkheid en risico. Het is daarom van belang om zowel jezelf als het bedrijf te beschermen met Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering van Hiscox biedt dekking voor de financiële schade die bestuurders kunnen veroorzaken. In deze tekst zullen we dieper ingaan op de Hiscox bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en […]
Lees verder
Door de digitalisering zijn we in een tijdperk gekomen waarin cyberaanvallen voortdurend toenemen. Het is daarom van cruciaal belang dat bedrijven zich beschermen tegen de vreselijke gevolgen van dergelijke cyberincidenten. De Hiscox Cyberverzekering is speciaal ontworpen om bedrijven te beschermen tegen de gevolgen van cybercriminaliteit en biedt een uitgebreide dekking voor een groot aantal cyberincidenten. […]
Lees verder
Scroll naar boven