Midglas

Waarom Midglas
Midglas is de marktleider binnen de glasverzekeringen in Nederland. Ontdek nu wat de verzekeraar jouw onderneming te bieden heeft.

Midglas

Midglas is een glasverzekeraar en de marktleider in de niche van glasverzekeringen. Voor het segment waar ze zich in bevinden, is specialistische kennis en vakwerk een vereiste wat centraal staat. In 1911 is Midglas glasverzekeraar opgericht door ondernemers die het risico op glasbreuk wilden dragen. Midglas is een specialist binnen het segment door de ervaring die het bedrijf heeft binnen deze niche en door de medewerkers die in dienst zijn. Het verzekeren van de glas risico’s is de corebusiness van het bedrijf. Momenteel zijn er meer dan 800.000 adressen verzekerd namens Midglas. Het is mogelijk om elke glassoort of uitvoering te verzekeren bij het bedrijf.

De visie van Midglas is om marktleider te blijven binnen het segment. Dit willen ze doen door te blijven ontwikkelen, waardoor ze kunnen groeien. Als verzekeraar willen ze de stap zetten naar full- service dienstverlener. De glasverzekering blijft de kern, maar er zullen aanvullende diensten bij komen, zodat er een groei kan plaatsvinden. Door een persoonlijke benadering willen ze de wensen en behoefte van de klant die centraal staan kunnen vervullen. Het team van Midglas bestaat uit experts die de competenties toegankelijkheid en persoonlijke aandacht bezitten. De verzekeraar heeft een familiair karakter en kijk met trots naar hun Brabantse roots. Er wordt gekeken naar andere bestaande markten, zodat Midglas kan verbreden, maar binnen het glasverzekering segment blijven ze de leidende speler, waar niemand omheen kan.

De Midglas standaard is een zelfopgelegde standaard, waarin de klant centraal staat. Dit zelf opgelegde standaard volgen ze, zodat er zo goed mogelijke service geboden kan worden. Deze standaard zorgt voor zekerheid, hoge klanttevredenheid en vertrouwen. Ze houden zich ook niet alleen bezig met het verzekeren van de mogelijke glas risico’s. Preventie en duurzaamheid zijn andere thema’s waar ze als glasverzekeraar je graag bij helpen. Want het motto luidt: Voorkomen is beter dan vervangen.

Ze hanteren daarom de volgende kernwaarden:

  • Ondernemerschap
  • Vakmanschap
  • Betrouwbaarheid
  • Persoonlijke benadering
  • Betrokkenheid

Wie zijn de klanten van Midglas?

Midglas heeft als glasverzekeraar een groot netwerk vol met professionele assurantiemakelaars en adviseurs waarmee ze samenwerken. Op dit moment zijn ze actief in en verankeren ons steeds verder binnen de segmenten van MKB & Horeca, Vastgoed, VvE’s, Woningcorporaties en Gemeenten.

Gevolmachtigde agenten

Midglas werkt samen met verschillende volmachtkantoren die kwalitatief hoogstaand zijn binnen hun segment. Deze gevolmachtigde agenten hebben de bevoegdheid gekregen om als verzekeraar op te treden binnen de afgesproken kaders. Midglas blijft in elke situatie de risicodrager.

Contactgegevens Midglas

Adres: Dreef 4, 4813 EG Breda
Telefoonnummer: 076-5224477

Scroll naar boven