Particulier

Samenwerking glasverzekering

Verzekeringen
Waarom Samenwerking glasverzekering
Samenwerking glasverzekering is de specialist in de glasverzekering. Verken de opties voor jouw bedrijf.

Samenwerking glasverzekering

in 1919 is Samenwerking Glasverzekering opgericht door winkeliers in Zutphen die de risico’s van hun panden betreft glasschade gezamenlijk wilden afdekken. Samenwerking glasverzekering heeft zich ontwikkeld tot een verzekeraar die actief is in heel Nederland. Samenwerking glasverzekering is de glasspecialist voor vele intermediairs en verzekerden. De (potentiële) klanten kunnen bij de verzekeraar terecht voor alle risico’s, schade, herstel en plaatsingen. Door een goede dienst- en serviceverlening zijn ze erin geslaagd om de activiteiten in de loop der jaren uit te breiden.

Visie van samenwerking glasverzekering

Ze hebben een bepaalde visie die ze volgen en hanteren: “Samenwerking glasverzekering wilt in het heden en in de toekomst eigenaren en gebruikers van gebouwen helpen met de best passende oplossingen voor alle glas vraagstukken over risico’s, kosten, veiligheid en herstel.”

Het doel is om niet alleen de verzekeraar te zijn voor glasbreuk risico’s, maar ze willen ook het kenniscentrum worden waar alle intermediairs en klanten terecht kunnen voor specialistisch advies.

Waarom een verzekering van samenwerking glasverzekering

Nieuwbouw huizen krijgen steeds vaker bijzonder glas in hun huis, waardoor de vraag naar bijzonder glas steeds groter is. Het hebben van bijzonder glas, zoals grote oppervlaktes, bijzondere constructies of samengestelde glasproducten brengt verschillende risico’s met zich mee. Samenwerking glasverzekering biedt een dekking voor deze mogelijke risico’s aan, waardoor er bij eventuele schade zo snel mogelijk reparatie of vervanging kan plaatsvinden. Zo zorgen ze ervoor dat ze met ondersteuning van specialisten klanten bij glasbreuk, hoe complex de schade ook is, snel en goed kunnen helpen. Samenwerking glasverzekering houdt rekening met de wensen en behoefte van de klanten en ontwikkeld verschillende verzekeringsoplossingen voor de klantenkringen.

Schadeherstel

Samenwerking glasverzekering werkt samen met een landelijk, onafhankelijke glasherstel organisatie. Doordat ze een onafhankelijke positie hebben kunnen de kosten en kwaliteit van de werkzaamheden goed gemonitord worden. Hierdoor is er geen sprake van enige vorm van belangenverstrengeling.

Wanneer je te maken hebt met schade is het mogelijk om contact op te nemen met het algemene nummer of met een eigen telefoonnummer. Deze telefoonnummers zijn te vinden op het polisblad van de afgesloten verzekering.

De financiële schade wordt door de verzekeraar gedekt, hierdoor kan de klant ontzorgd worden en hoeven ze zich niet druk te maken over het herstel van het glas, de betaling en de declaratie van de herstelkosten.

Samenwerking glasverzekering wilt zich met de schadeafwikkeling onderscheiden van de concurrent door:

  • Een (eigen) telefoonnummer om schade te kunnen melden 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

  • Een gespecialiseerd en doorlopend op kwaliteit gecontroleerd herstelbedrijf met een landelijke dekking.

  • Een online-schade managementsysteem met de mogelijkheid voor op maat gemaakte schade rapportages.

Contactgegevens samenwerking glasverzekering

 

Postadres: Postbus 4147, 7200 BC Zutphen

Bezoekadres: Nieuwstad 81, Zutphen, 7201 NM

Telefoonnummer: 0575 – 51 54 42

Bezoekadres: Gebouw De Nieuwe Boompjes, Boompjes 251, Rotterdam, 3011 XZ

Telefoonnummer: 010 -243 41 10

E-mail: info@sgv.nl (Algemeen)

               offerte@svg.nl (Offerte)

Scroll naar boven