AEGON ongevallenverzekering

Kies voor financiële rust bij een ongeval
Waarom AEGON ongevallenverzekering
AEGON ongevallenverzekering afsluiten. Vergelijk ongevallenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

AEGON ongevallenverzekering

Met de ongevallenverzekering van AEGON kun je jezelf laten indekken tegen onverwachte ongelukken. Hoe voorzichtig je ook bent. Een ongeval kan iedereen voorkomen. Je kan een ongeluk niet voorkomen. Maar wat je wel kunt doen is jezelf verzekeren tegen de financiële gevolgen van nare ongevallen, waardoor je blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt. De AEGON ongevallenverzekering is een verzekering, waarmee jij of jouw gezinsleden financiële steun krijgen in geval van een ongeval.

Ongevallenverzekeringen vergelijken

Ongevallenverzekering van AEGON

De ongevallenverzekering van AEGON is niet verplicht. Wanneer je echter een Aegon ongevallenverzekering afsluit ben je wel goed gedekt tegen financiële risico’s in het geval dat je komt te overlijden of blijvend invalide raakt. Je hebt bij de ongevallenverzekering AEGON de keuze uit twee dekkingen:

  • Pakket 1. Met dit pakket wordt je verzekerd met een bedrag tot maximaal € 5.000 bij overlijden. Verder wordt je met dit pakket gedekt bij blijvende invaliditeit met een bedrag tot maximaal € 50.000.
  • Pakket 2. Met dit pakket wordt je verzekerd met een bedrag tot maximaal € 10.000 bij overlijden. Verder wordt je met dit pakket gedekt bij blijvende invaliditeit met een bedrag tot maximaal € 100.000.

Waarom kiezen voor AEGON ongevallenverzekering

De AEGON ongevallenverzekering is een goede verzekering, die veel voordelen heeft voor jou. De voordelen die de AEGON ongevallenverzekering aanbiedt zijn:

  • Dekking wereldwijd. Met de Aegon ongevallenverzekering ben je wereldwijd gedekt tegen ongevallen.
  • Dekking bij gevaarlijke beroepen. De AEGON ongevallenverzekering verzekert jou ook in het geval dat je een gevaarlijk beroep uitoefent.
  • Vrij keuze besteding. Wanneer je een uitkering krijgt van de ongevallenverzekering AEGON, mag je zelf kiezen voor wat je het geld gebruikt.

Eigen risico van AEGON ongevallenverzekering

Het eigen risico van de AEGON ongevallenverzekering is standaard een bedrag van € 0. Dit betekent dat je standaard geen eigen risico hebt bij de AEGON ongevallenverzekering.

AEGON ongevallenverzekering vergelijken

Vergelijk ongevallenverzekeringen op Verzekering.nl

Op Verzekering.nl heb je de mogelijkheid om meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het ook mogelijk om via Verzekering.nl verzekeringen af te sluiten. Je kunt dus via Verzekering.nl een AEGON ongevallenverzekering afsluiten. Ben je opzoek naar een ongevallenverzekering? En ben jij nog niet zeker van jouw keuze? Dat is geen probleem. Verzekering.nl helpt jou graag verder. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven jou aan de hand daarvan de best mogelijke opties die bij jou passen. Met behulp van de button hieronder kun je bekijken welke verzekeringen je via ons kan afsluiten.

Vergelijken ongevallenverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven