FBTO

Waarom FBTO
FBTO is onderdeel van Achmea. De verzekeraar biedt onder andere zorgverzekeringen, reisverzekeringen en autoverzekeringen aan.

FBTO

FBTO is onderdeel van de financiële dienstverlener Achmea. De verzekeraar biedt onder andere zorgverzekeringen, reisverzekeringen en autoverzekeringen aan. FBTO vindt dat de verzekerde zijn of haar eigen verzekering moet kiezen, aangezien iedereen zichzelf het beste kent. De een vindt het heel belangrijk om uitgebreid verzekerd te zijn, de ander neemt genoegen met de basisverzekeringen. FBTO geeft u de mogelijkheid eigen keuzes te maken en geeft hierbij veel vrijheid. FBTO wil haar klanten het gevoel van vrijheid bieden. Daarom helpen ze de zelfbewuste en ondernemende Nederlanders met verzekeringen. Ze willen obstakels wegnemen om de mogelijkheid van kansen in het leven te pakken. Met ruim 400 medewerkers bedient FBTO de ruim 850.000 klanten die ze hebben. Met hun nuchtere en optimistische FBTO-mentaliteit willen ze hun klanten inspireren. Dat maakt FBTO uniek.

De service

FBTO maakt gebruik van een persoonlijke omgeving. Met uw account kunt u documenten insturen, bekijken en vragen stellen. Daarnaast maakt FBTO gebruik van verschillende apps per verzekering waar u informatie kunt vinden en vragen kunt stellen. Daarnaast zijn ze telefonisch bereikbaar en via de mail. Ook gebruiken ze een chatfunctie waar u kunt chatten met een medewerker van FBTO. Hier kunt u vragen insturen die snel behandeld worden. Ook kunt u WhatsAppen met een medewerker, mocht u dit prettiger vinden. Als u verzekerd bent bij FBTO kunt u modules aan- en uitzetten. U zet ze aan wanneer u denkt dat u het nodig gaat hebben, en uit als de extra zekerheid niet meer nodig is.

Maatschappelijke betrokkenheid

FBTO staat voor vrijheid. Hier hebben ze ook een maatschappelijke campagne omheen gebouwd: de “Pluk de dag-campagne”. Uit onderzoek blijkt dat meer kleur om ons heen bijdraagt aan een groter vrijheidsgevoel. De campagne houdt in dat FBTO zoveel mogelijk wilde bloemen zaait, vooral langs wegen zodat veel mensen het zien. En natuurlijk alleen op plekken waar het mag en kan. Ieder jaar op een nieuwe, grootse plek. Op deze manier draagt FBTO bij aan een kleurrijker en vrijer Nederland.

Verzekeren bij FBTO Zakelijk

FBTO verzekert naast particulieren ook een klein deel zakelijk. Ze hebben verschillende verzekeringen voor zzp’ers. Als zzp’er hoef je vaak minder te verzekeren dan als groot bedrijf. Ze hebben veel verzekeringen die mooi aansluiten bij uw particuliere verzekeringen. Het is dus goed om te weten dat er een klein aanbod aan zakelijke verzekeringen is, maar FBTO richt zich voornamelijk op de particuliere sector.

Contactgegevens FBTO

Telefoonnummer: 058 234 56 78

Telefoonnummer (WhatsApp): 06-82756758

Bezoekadres: Sophialaan 50, 8911 AE Leeuwarden

Postadres: Postbus 318, 8901 BC Leeuwarden

Welke verzekeringen heeft FBTO?

Particulier


Met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO is het hele gezin inclusief huisdieren verzekerd van schade die u of de gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt voor materiële schade en letselschade. Deze verzekering heeft een wereldwijde
Lees verder Bekijk verzekering
Bij FBTO kunt u uw eigen autoverzekering samentellen. U heeft de mogelijkheid uw basisverkering aan te vullen met de modules die FBTO aanbiedt. Deze zeven modules bieden genoeg keuze om de door u gewenste verzekering bij FBTO af te sluiten.
Lees verder Bekijk verzekering
Met de bootverzekering van FBTO komt u voordelig uit. Als uw pleziervaartuig na drie jaar total loss of gestolen is, wordt het volledige aankoopbedrag door de verzekering terugbetaald.
Lees verder Bekijk verzekering
Als u uw inboedelverzekering afsluit bij FBTO bent u verzekerd voor de spullen in uw huis en tegen brand-, diefstal- en/of waterschade.
Lees verder Bekijk verzekering
Bij FBTO kunt u uw eigen motorverzekering samentellen. U heeft de mogelijkheid uw basisverkering aan te vullen met de modules die FBTO aanbiedt. Deze twee modules bieden de keuze om de door u gewenste verzekering bij FBTO af te sluiten.
Lees verder Bekijk verzekering
De woonhuisverzekering van FBTO is een opstalverzekering. Met deze verzekering verzekert u uw huis tegen schade. Niet alleen uw huis is verzekerd maar constructie die aan uw huis vastzitten.
Lees verder Bekijk verzekering
Bij de rechtsbijstandsverzekering van FBTO verzekert u niet alleen uzelf, u vergoedt namelijk ook uw hele gezin. Hiernaast kunt u de basisverzekering van FBTO aanvullen met vier extra modules.
Lees verder Bekijk verzekering
Betaal alleen waar u zelf voor kiest. FBTO maakt het mogelijk uw tijdelijke of doorlopende reisverzekering aan te vullen met acht aanvullende modules.
Lees verder Bekijk verzekering
Niemand kent u beter dan uzelf, hierom biedt FBTO u de mogelijkheid om een van de twee basisverzekeringen uit te breiden met de door u gewenste modules.
Lees verder Bekijk verzekering
Het bedrag dat je uitgekeerd wilt hebben na overlijden of een ongeval kun je zelf bepalen. Bij de ongevallenverzekering FBTO kun je kiezen uit drie pakketten, waarbij het maximaal uit te keren bedrag is vastgesteld per pakket.
Lees verder Bekijk verzekering
Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven