Hoe ervaar jij onze site?

Geef ons jouw mening zodat wij onze site
nog verder kunnen verbeteren.

klik hier
Op de hoogte
blijven?

FBTO

verzekeringen

FBTO

FBTO is onderdeel van de financiële dienstverlener Achmea. De verzekeraar biedt onder andere zorgverzekeringen, reisverzekeringen en autoverzekeringen aan. FBTO vindt dat de verzekerde zijn of haar eigen verzekering moet kiezen aangezien iedereen zichzelf het beste kent. De één vindt het heel belangrijk om uitgebreid verzekerd te zijn, de ander neemt genoegen met de basisverzekeringen. FBTO geeft u de mogelijkheid eigen keuzes te maken en geeft hierbij veel vrijheid. Als u verzekerd bent bij FBTO kunt u modules aan en uit zetten. U zet ze aan wanneer u denkt dat u het nodig gaat hebben, en uit als de extra zekerheid niet meer nodig is. En aangezien iedereen andere voorkeuren heeft, kunt u FBTO op veel verschillende manieren bereiken: appen, chatten, mailen en bellen.

Contactgegevens FBTO

Telefoonnummer: 058 234 56 78
Bezoekadres: Sophialaan 50, 8911 AE Leeuwarden
Postadres: Postbus 318, 8901 BC Leeuwarden

Welke verzekeringen heeft FBTO?

Met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO is het hele gezin inclusief huisdieren verzekerd van schade die u of de gezinsleden hebben toegebracht aan anderen. Dit geldt voor materiële schade en letselschade. Deze verzekering heeft een wereldwij...

Bij FBTO kunt u uw eigen autoverzekering samentellen. U heeft de mogelijkheid uw basisverkering aan te vullen met de modules die FBTO aanbiedt. Deze zeven modules bieden genoeg keuze om de door u gewenste verzekering bij FBTO af te sluiten.

Met de bootverzekering van FBTO komt u voordelig uit. Als uw pleziervaartuig na drie jaar total loss of gestolen is, wordt het volledige aankoopbedrag door de verzekering terugbetaald. Zo kunt u lekker varen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken...

Als u uw inboedelverzekering afsluit bij FBTO bent u verzekerd voor de spullen in uw huis en tegen brand-, diefstal- en/of waterschade.

Daarom kiest u voor de inboedelverzekering van FBTO:
- U krijgt 15% korting als uw huis goed beveilig...

Bij FBTO kunt u uw eigen motorverzekering samentellen. U heeft de mogelijkheid uw basisverkering aan te vullen met de modules die FBTO aanbiedt. Deze twee modules bieden de keuze om de door u gewenste verzekering bij FBTO af te sluiten.

De ...

Het bedrag dat je uitgekeerd wilt hebben na overlijden of een ongeval kun je zelf bepalen. Bij de ongevallenverzekering FBTO kun je kiezen uit drie pakketten, waarbij het maximaal uit te keren bedrag is vastgesteld per pakket.

...

De woonhuisverzekering van FBTO is een opstalverzekering. Met deze verzekering verzekert u uw huis tegen schade. Niet alleen uw huis is verzekerd maar constructie die aan uw huis vastzitten. Bij FBTO betaalt u nooit teveel en daarom kunt u uw basi...

Bij de rechtsbijstandsverzekering van FBTO verzekert u niet alleen uzelf, u vergoedt namelijk ook uw hele gezin. Hiernaast kunt u de basisverzekering van FBTO aanvullen met vier extra modules.

Daarom kiest u voor de rechtsbijstandverzekerin...

Betaal alleen waar u zelf voor kiest. FBTO maakt het mogelijk uw tijdelijke of doorlopende reisverzekering aan te vullen met acht aanvullende modules.

De acht aanvullende modules van FBTO:
1. Aanvullende ziektekosten
2. Ongevallen ...

Niemand kent u beter dan uzelf, hierom biedt FBTO u de mogelijkheid om een van de twee basisverzekeringen uit te breiden met de door u gewenste modules.

De basisverzekeringen van FBTO
1. Naturapolis
- Vergoed 100% bi...


© copyright