Zakelijk

FBTO ongevallenverzekering

Zekerheid voor je gezin na een ongeval
Onze top 5 ongevallenverzekeraars
Waarom FBTO ongevallenverzekering
FBTO ongevallenverzekering afsluiten. Vergelijk ongevallenverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

Met een ongevallenverzekering van FBTO kun je jezelf goed verzekeren tegen nare ongevallen. Ben jij blijvend invalide geworden na het ongeluk? Of overlijd je door een ongeval? Dan is de FBTO ongevallenverzekering er voor jou. In het geval dat je komt te overlijden of blijvend invalide wordt, zal de ongevallenverzekering ervoor zorgen dat er een bepaald bedrag zal worden uitgekeerd aan jouw nabestaanden.

Ongevallenverzekering FBTO

Met de ongevallenverzekering ben je verzekerd voor:

 • Als je blijvend invalide raakt door een ongeluk.
 • Als je komt te overlijden door een ongeluk.
 • Als je een ongeval hebt in het verkeer.
 • Als je een ongeval hebt buitenshuis.
Niet verzekerd

Met de ongevallenverzekering ben je goed verzekerd tegen ongevallen, maar er zijn echter wel een paar situaties, waarin je niet verzekerd bent. Je bent niet verzekerd met de verzekering van FBTO, wanneer:

 • Je ongeluk met opzet is veroorzaakt.
 • Als het ongeluk te voorkomen was.
 • Als je een ongeluk hebt dat ontstaan is tijdens wedstrijden.
 • Als je een ongeluk hebt dat ontstaan is tijdens sport waarvoor je betaald hebt.
 • Als je medicijnen, alcohol of drugs hebt gebruikt.

Uitbreiden FBTO ongevallenverzekering

Met de FBTO ongevallenverzekering kun je kiezen voor een basispakket. Naast het basispakket kan je bij de ongevallenverzekering ook kiezen voor uitbreiding van jouw basispakket met behulp van aanvullende dekkingen. De aanvullende dekkingen van de FBTO ongevallenverzekering zijn:

 • Tand ongeval. Met deze dekking wordt tandzorg vergoedt, wanneer je door een ongeluk schade aan jouw tanden hebt opgelopen.
 • Extra zorgkosten. Met deze dekking worden extra kosten die je maakt door herstel van een ongeluk gedekt. Je kan hierbij denken aan Fysiotherapie of krukken.
 • Praktische hulp. Met deze dekking wordt extra hulp die je nodig hebt na een ongeluk gedekt. Denk hierbij aan taxi’s, huishoudelijke hulp of opvang voor kinderen.

Ongevallenverzekering FBTO

Dekking

Met de ongevallenverzekering FBTO ben je over de gehele wereld gedekt. Als je op reis bent of als je tijdelijk in het buitenland verblijft, dan je dus ook gedekt met de ongevallenverzekering. Mocht je verhuizen naar het buitenland, dan wordt de ongevallenverzekering stopgezet. De ongevallenverzekering zal dan worden stopgezet op het moment dat je naar het buitenland verhuist.

Uitkering

Het bedrag dat je uitgekeerd wilt hebben na overlijden of een ongeval kun je zelf bepalen. Bij de ongevallenverzekering FBTO kun je kiezen uit drie pakketten, waarbij het maximaal uit te keren bedrag is vastgesteld per pakket. Je kunt kiezen uit de maximaal uit te keren bedragen: € 25.000, € 50.000 en € 100.000 bij blijvende invaliditeit door een ongeval. Daarnaast kun je bij de FBTO ongevallenverzekering ook kiezen voor de maximaal uit te keren bedragen: € 5.000, € 10.000 en € 20.000 bij overlijden.

Vergelijk ongevallenverzekering via Verzekering.nl

Naast de FBTO ongevallenverzekering geven wij ook veel informatie over andere ongevallenverzekeringen. Je kan via Verzekering.nl ongevallenverzekeringen vergelijken en afsluiten. Wij hebben een groot aanbod van verzekeraars op Verzekering.nl. Zo kun je eenvoudig kijken welke verzekering wel of niet bij jou past. Wij helpen je graag bij het vinden van een ongevallenverzekering, klik op de knop hieronder en vergelijk binnen een minuut verschillende ongevallenverzekeringen

Ongevallenverzekeringen vergelijken

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven