FBTO zorgverzekering

Waarom FBTO zorgverzekering
FBTO zorgverzekering afsluiten. Vergelijk de FBTO zorgverzekering met die van andere aanbieders en vind de beste zorgverzekering voor jou via Verzekering.nl.

FBTO zorgverzekering

Niemand kent jou beter dan jij zelf, hierom biedt de zorgverzekering van FBTO jou de mogelijkheid om een van de twee basisverzekeringen uit te breiden met de door jou gewenste modules. Met de FBTO zorgverzekering kun je voor zorg bij alle 76 ziekenhuizen in Nederland terecht. Verder kan je bij de FBTO zorgverzekering zelf bepalen wanneer je je zorg betaalt. Bij FBTO kun je aan de hand van de modules zelf jouw ideale zorgpakket samenstellen, zodat jij de zorg ontvangt die je nodig hebt.

Vergelijk zorgverzekeringen

FBTO zorg

Met de FBTO zorgverzekering wordt medisch noodzakelijke zorg vergoed vanuit het basispakket. Bij de zorgverzekering van FBTO heb je de keuze om zelf zorgmodules uit te kiezen. Je kan op deze manier zelf een zorgpakket samenstellen. Je betaalt bij FBTO alleen voor de modules die je kiest.

Basisverzekering van FBTO

De basisverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont en 18 jaar of ouder is. Jaarlijks bepaalt de overheid welke zorg je vergoed krijgt vanuit het basispakket. De basisverzekeringen die FBTO aanbiedt zijn:

1. Naturapolis
– Vergoed 100% bij gecontracteerde zorgverleners
– Vergoed 75% bij niet gecontracteerde zorgverleners

2. Restitutiepolis
– Vergoed 100% bij gecontracteerde zorgverleners
– Vergoed 100% van het wettelijke of marktconforme tarief

Aanvullende verzekeringen van FBTO

Als je op de zorgverzekering een aanvullende verzekering van FBTO hebt dan ben je voor meer zorg verzekerd. Je bent voor zorg verzekerd die het basispakket niet vergoed. Bij FBTO zijn er veel aanvullende verzekeringen:

  1. Tand
  2. Spieren & Gewrichten
  3. Gezichtszorg & Orthodontie
  4. Zorg & Herstel
  5. Zorg in buitenland
  6. Tand ongeval

Tandartsverzekeringen van FBTO

Als je meer tandzorg nodig hebt dan alleen de controle die elk half jaar plaatsvindt, dan is een tandartsverzekering een goede keuze. FBTO heeft de volgende extra tandartsverzekeringen:

  • Tand
  • Tand ongeval

De zorgverzekering van FBTO

Premie van FBTO

De premie berekenen voor de zorgverzekering van FBTO? Dat kan op Verzekering.nl! Wil je weten wat de premie is van de zorgverzekering van FBTO dan kan je onze zorgpremie vergelijker invullen en zo zie je wat de premie is van FBTO.

FBTO studenten zorgverzekering

Bij FBTO kun je als student je eigen zorgverzekering samenstellen. Zo betaal je alleen voor de zorg die jij nodig hebt. Voor veel studenten is de hoogte van de premie een belangrijke factor. Je kan bijvoorbeeld je eigen risico verhogen, waardoor je premie omlaag gaat. Bij FBTO kun je als student gemakkelijk binnen 3 stappen je zorgverzekering samenstellen. In de drie stappen moet je kiezen of je een verhoogd eigen risico, een aanvullende verzekering en wat voor soort basisverzekering je wilt.

Declareren bij FBTO

Het declareren is heel eenvoudig bij FBTO. Als je zorgkosten hebt gemaakt en je zelf het bedrag hebt voorgeschoten kan je het later declareren. Je kan bij FBTO declareren via de online omgeving, de app of per post.

Per post

Als je je zorgkosten liever via de post wil declareren dan kan je op de website van FBTO een declaratieformulier downloaden en vervolgens met de originele nota’s opsturen naar het postadres van FBTO.

Opzeggen FBTO zorgverzekering

Het opzeggen van je zorgverzekering bij FBTO kan alleen aan het einde van het jaar in de zorgperiode. Er moet dan wel voor de eerste van februari een nieuwe zorgverzekering afgesloten worden. In enkele situaties mag je tussentijds jouw zorgverzekering van FBTO opzeggen. Als je voor de eerste van januari overstapt naar een andere verzekering dan wordt de verzekering automatisch stopgezet. Als je jouw zorgverzekering op een ander moment wil opzeggen dan kan je dat doen door het digitaal of telefonisch door te geven. In sommige situaties kun je je zorgverzekering tussentijds bij FBTO opzeggen. Bijvoorbeeld wanneer je voor een langere tijd in het buitenland gaat wonen of wanneer je gaat scheiden. Ook wanneer je collectief verzekerd bent en een andere baan krijgt, kun je tussentijds opzeggen.

Vergelijk zorgverzekeringen op Verzekering.nl

Via Verzekering.nl kun je verschillende zorgverzekeringen vergelijken met elkaar. Via onze site heb je veel keus uit diverse zorgverzekeringen.
Of je nou op zoek bent naar de beste óf de goedkoopste zorgverzekering, het kan gemakkelijk via Verzekering.nl. Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor het afsluiten
van zorgverzekeringen. Druk op de button hieronder en vergelijk de beste zorgverzekeringen!

Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven