Zakelijk

Univé opstalverzekering

Waarom Univé opstalverzekering
Univé opstalverzekering afsluiten. Vergelijk opstalverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw opstal via Verzekering.nl

Met de opstalverzekering van Univé ben je verzekerd voor de schade aan uw huis door brand, inbraak, diefstal en storm. Je ontvangt snel en deskundig advies bij schade aan je huis. Je hebt automatisch een garantie tegen onderverzekering. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten opstalverzekeringen, welke te personaliseren zijn met enkele aanvullende verzekeringen. Je ontvangt tot wel 10% pakketkorting, hoe meer schadeverzekeringen je afsluit bij Univé hoe meer korting je ontvangt. Deze korting is al vanaf twee soorten verzekeringen 2% en loopt op tot en met tien verzekeringen 10%.

Opstalverzekering

Je huis is een plek waar jij je goed en veilig wilt voelen. Soms kan het echter voorkomen dat er schade wordt veroorzaakt aan je woning. Dit kan bijvoorbeeld komen door brand, lekkage of een flinke storm. In zulke scenario’s komen er bij schade vrij hoge kosten kijken. Om onverwacht hoge kosten te voorkomen is het verstandig om een opstalverzekering af te sluiten voor je woning. De Univé opstalverzekering kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een kwalitatieve opstalverzekering. De opstalverzekering Univé zorgt ervoor dat je woning gedekt is tegen schade door onder andere brand, storm, lekkage of neerslag.

De opstalverzekering van Univé

Basis

De basis opstalverzekering kan je goede dekking bieden bij schade aan je woning. Maar wat dekt de Univé nou precies?

  • Vergoedt schade door brand, storm, diefstal en water
  • Vergoedt ook schade door bijvoorbeeld schroeien, hagel en plaatselijk hevige regenval
  • Biedt de mogelijkheid om uit te breiden met een glasverzekering
  • Vergoedt kosten van opruimen en vervangende woonruimte
  • Keert uit op basis van herbouw- of herstelkosten
  • Biedt dekking voor vrijwel elke schade in je huis.
  • Dekt ook schade aan je woning door een ongelukje.

Waarom kiezen voor een opstalverzekering Univé?

Een opstalverzekering van Univé is een verzekering die over het algemeen vrij goed wordt beoordeeld door klanten. Met Univé kun je direct rekenen op hulp bij schade en wordt er garantie geboden tegen onderverzekering. Ook kun je als klant tot 10% korting krijgen door een pakket te nemen bij Univé. Ben je op zoek naar een goedkope opstalverzekering? Bekijk dan ons aanbod via Verzekering.nl. Vergelijk de goedkoopste opstalverzekeringen via Verzekering.nl.

Vergelijk opstalverzekeringen

Veel klanten die een Univé opstalverzekering hebben afgesloten, kiezen ervoor om de verzekering te combineren met een inboedel, rechtsbijstand -en aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk wat er mogelijk is voor jou en vergelijk de goedkoopste opstalverzekeringen via Verzekering.nl. Naast de opstalverzekering van Univé kun je ook meerdere opstalverzekeringen met bekijken en vergelijken. Wij hebben veel samenwerkingen met opstalverzekeraars, zodat jij de beste deals kunt afsluiten voor je verzekering. De beste premies voor je opstalverzekering vind je op onze site. Vergelijk opstalverzekeringen via onze site.

Vergelijk opstalverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven