Zakelijk

Univé arbeidsongeschiktheids­verzekering

Onze top 3 arbeidsongeschiktheids­­verzekeraars
Waarom Univé arbeidsongeschiktheids­verzekering
Univé arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Univé heeft al twee jaar op rij 5 sterren voor haar arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Univé ben je verzekerd van een inkomen in tijden van ziekte of ongeval. Bij Univé krijg je de nodige ondersteuning bij het terugkeren naar werk, zodat je je volledig kunt concentreren op je herstel zonder je zorgen te maken over financiële kwesties. 

Verwachtingen arbeidsongeschiktheidsverzekering Univé 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé biedt een breed scala aan voordelen en ondersteuningen om jou te helpen. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé kun je rekenen op een maandelijkse uitkering, waardoor je financiële zekerheid hebt tijdens moeilijke periodes. Bij zwangerschap of zorgverlof kun je eveneens rekenen op een maandelijkse uitkering om inkomensverlies op te vangen. Verder biedt Univé persoonlijke begeleiding om je te helpen bij re-integratie. Je kunt bij Univé meer dan alleen een uitkering verwachten. De AOV preventie desk, een preventiebudget en preventieve arbeidsdeskundige onderzoeken zijn beschikbaar om je te ondersteunen bij het voorkomen en beperken van arbeidsongeschiktheid. Met het “Gezond ondernemen” programma ontvang je iedere 3 jaar een budget van €500,-. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om deel te nemen aan programma’s dat gericht is op het verbeteren van je gezondheid en welzijn. 

Verzekeringstermijn Univé

Bij Univé heb jij de vrijheid om te kiezen hoe lang je jezelf wilt verzekeren: 2 jaar, 5 jaar of zelfs tot aan je AOW-leeftijd. Je kunt bij Univé gemakkelijk je AOV samenstellen en wanneer je hulp wilt, kun je eenvoudig een gratis inzichtsgesprek aanvragen. 

 

 

Twee jaar

Als je kiest voor een verzekering van 2 jaar, moet je snel weer aan het werk na een tijdelijke tegenslag. Deze optie is perfect voor starters, omdat het lage vaste lasten biedt bij de eerste stappen in je carrière. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie vanaf slechts €4 per maand. 

Vijf jaar

Als je liever voor 5 jaar verzekerd wilt zijn, geef je jezelf de tijd om volledig te herstellen in het geval van tegenvallers. Ook als je overweegt om van carrière te switchen of je opnieuw wilt oriënteren op de arbeidsmarkt, biedt deze optie zekerheid op de middellange termijn. Je profiteert van een voordelige premie en je inkomen is hierdoor gedurende 5 jaar beschermd.

Tot AOW-leeftijd

Voor degenen die maximale gemoedsrust willen, heeft Univé de optie om verzekerd te zijn tot aan jouw AOW-leeftijd. Dit betekent dat Univé voor jouw inkomen zorgt tot je met pensioen gaat, ongeacht wat er gebeurt. Je kunt met vertrouwen investeren zonder je zorgen te maken over financiële tegenvallers. Met deze keuze ben je maximaal beschermd en ben je verzekerd van maximale prestaties. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten 

Bescherm ook binnen enkele stappen je inkomen! Klik dan op ‘bereken arbeidsongeschiktheidsverzekering’ en kom te weten wat jouw premie is bij Univé. Ben je benieuwd naar een andere verzekeraar die meer voor jou te bieden heeft. Op Verzekering.nl vind je verschillende verzekeraars voor arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vergelijken, afsluiten en besparen doe je met Verzekering.nl.
Vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven