Univé caravanverzekering

Voor je stacaravan, tourcaravan of vouwwagen
Waarom Univé caravanverzekering
Univé caravanverzekering afsluiten. Vergelijk caravanverzekeringen van alle aanbieder en vind de beste via Verzekering.nl

Univé caravanverzekering voor je stacaravan, toercaravan of vouwwagen. Stel je vakantie veilig zodat je zorgeloos op de weg en zorgeloos op bestemming kan zijn. Zo staat niks je vakantieplezier in de weg. De Univé caravanverzekering maakt alle ongemakken een stuk gemakkelijker op te lossen.

caravanverzekering

Verzekerd tegen onzekerheid

Met de caravanverzekering van Univé ben je verzekerd tegen een aantal zaken waar je zelf geen grip op hebt, zoals diefstal. Verder ben je ook verzekerd voor schades van verschillende oorzaken. Denk aan een storm, een brand, een blikseminslag of een ontploffing. Aanrijdingen en andere ongelukken op de weg zijn ook inbegrepen.

Extra verzekering

Met de Univé caravanverzekering kan je er ook voor kiezen om een extra toevoeging. Zo kan je kiezen voor vijf jaar nieuwwaardegarantie. De volledige nieuwwaarde wordt dan uitbetaald als de caravan gestolen of total loss is. Ook kan je kiezen voor aanschafwaardegarantie. Is je caravan tweedehands dan krijg je drie jaar lang de aanschafwaarde bij diefstal en total loss-verklaring. Accessoires en inboedel van de caravan kunnen ook verzekerd worden.

Univé schadehersteller

Univé heeft ook een schadehersteller. De schadehersteller brengt extra voordelen met zich mee. Er is een haal- en brengservice en een snelle en vakkundige reparatie. Verder wordt er gelijk een gratis veiligheidscheck gedaan, krijg je 2 jaar garantie op de reparatie en heb je geen omkijken naar de nota.

Voordelen

Ook geeft Univé je nog een paar extra voordelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je wil overstappen naar Univé caravanverzekering. Univé regelt deze opzegging verder. En op het moment dat je meerdere verzekeringen hebt afgesloten bij Univé krijg je nog een extra voordeel. Je krijgt dan namelijk pakketkorting. Met deze pakketkorting krijg je tot wel 10% korting op je gehele premie.

Univé caravanverzekering site

Op de Univé caravanverzekering site zijn makkelijk allerlei handige bestanden te vinden. Zo kan je binnen één keer scrollen het Europees schadeformulier vinden in geval van pech. Verder zijn er de brochure, de algemene voorwaarden en een uitleg over de groene kaart te vinden. Bereken ook snel je premie op de site.

Vergelijk caravanverzekeringen

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven