Zakelijk

InShared scooter- en brommerverzekering

Waarom InShared scooter- en brommerverzekering
InShared scooter- en brommerverzekering afsluiten. Vergelijk scooter- en brommerverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw scooter en brommer via Verzekering.nl

InShared biedt een voordelige en betrouwbare scooter- en brommerverzekering waarmee je met een gerust hart de weg op kunt. Of je nu dagelijks naar je werk rijdt, plezierige tochten door de stad maakt, of gewoon de paden en lanen verkent, onze verzekering zorgt voor gemoedsrust. Bovendien kun je aan het einde van het jaar profiteren van de Jaarbeloning. Ze hebben 3 mogelijkheden om je brommer te verzekeren, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en je bromfiets. Ook elektrische brommers zijn bij InShared voordelig en uitstekend verzekerd.

Dekkingen scooter- en brommerverzekering

InShared biedt een verscheidenheid aan Brommerverzekeringen, zodat je de perfecte dekking voor jouw situatie kunt kiezen. Of je nu een oudere brommer hebt waarvoor je alleen WA-dekking nodig hebt of een nieuwe en waardevolle brommer die je uitgebreid wilt beschermen, InShared biedt een passende oplossing. En onthoud, aan het einde van het jaar kun je profiteren van onze Jaarbeloning, dus je kunt niet alleen veilig rijden maar ook wat extra geld terugkrijgen. Voor elektrische brommers biedt InShared ook gunstige tarieven en dekkingen.

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid): Deze basisverzekering is verplicht in Nederland en dekt alleen schade die je aan anderen veroorzaakt. Dit is de meest eenvoudige en voordelige dekking, ideaal voor brommers waarvan de waarde minder hoog is.
  • Beperkt Casco: Ideaal voor brommers ouder dan 4 jaar maar jonger dan 8 jaar. Deze dekking omvat niet alleen schade aan anderen, maar ook schade aan je eigen brommer. Het dekt situaties zoals diefstal, schade door storm, omwaaien van je brommer, botsingen met dieren, schade door brand, kortsluiting, of hagel. Bovendien krijg je vergoeding voor vervangend vervoer bij diefstal (tot 1 jaar) en aanschaf- of nieuwwaardevergoeding bij total loss of diefstal.
  • Allrisk: Voor brommers jonger dan 5 jaar, deze verzekering biedt uitgebreide dekking voor bijna alle vormen van schade aan je voertuig. Het is de beste keuze als je jouw brommer volledig wilt beschermen. Net als bij Beperkt Casco, krijg je vergoeding voor vervangend vervoer bij diefstal (tot 1 jaar) en aanschaf- of nieuwwaardevergoeding bij total loss of diefstal.

Voordelen InShared scooter- en brommerverzekering?

  • Lage Premie, Topkwaliteit: We streven naar de hoogste kwaliteit tegen de laagste premie, precies waar het om draait. We bieden onder andere nieuwwaardevergoeding bij total loss of diefstal voor brommers jonger dan 1 jaar, mits je de eerste eigenaar bent. Of aanschafwaarde als je brommer jonger is dan 10 jaar en je deze binnen het afgelopen jaar tweedehands hebt gekocht bij een geregistreerd bedrijf in fietsen en bromfietsen. Daarnaast bieden we schadevergoeding tot €6,1 miljoen voor letselschade en tot €2,5 miljoen voor materiële schade.
  • Accessoires inclusief helm meeverzekerd: Accessoires op je brommer, zoals een windscherm of sierbeugel, zijn standaard gedekt bij onze Allrisk brommerverzekering. Dit geldt ook voor je helm.
  • Vervangend Vervoer: Als je Allrisk of Beperkt Casco dekking hebt en je brommer is beschadigd waardoor je niet meer kunt rijden, ontvang je €40 per schadegeval voor vervangend vervoer. Zo kom je altijd waar je moet zijn.
  • Elektrische Brommers Welkom: We verwelkomen de toekomst met open armen en verzekeren ook elektrische brommers en scooters, zonder aparte verzekering.
  • Flexibiliteit: Je kunt op elk moment je Brommerverzekering opzeggen, hoewel we het jammer vinden om je te zien vertrekken. We zullen eventueel verschuldigde bedragen snel aan je terugbetalen.
  • 24/7 Alarmcentrale: Voor noodgevallen en pech, waar dan ook ter wereld, zijn we 24 uur per dag bereikbaar via onze alarmdienst van Eurocross, zelfs in het buitenland.
  • Jaarbeloning: Als er aan het einde van het jaar ongebruikt geld is van de premie die is gereserveerd voor schadevergoedingen, geven we dit terug aan jou als een Jaarbeloning

Scooter- en brommerverzekering vergelijken

Is de scooter- en brommerverzekering van InShared iets voor jou? Of wil je snel en gemakkelijk een passende en voordelige verzekering voor je scooter of brommer vinden? Bezoek Verzekering.nl en vergelijk verschillende verzekeraars om de beste dekking voor jouw tweewieler te vinden. Bespaar tijd en geld door direct online een verzekering af te sluiten die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Klik hier om nu te beginnen met vergelijken en het afsluiten van je scooter- of brommerverzekering!

Vergelijk scooter- en brommerverzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven