Inshared fietsverzekering

Waarom Inshared fietsverzekering
Inshared fietsverzekering afsluiten. Vergelijk fietsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste voor uw fiets via Verzekering.nl

Met de fietsverzekering van Inshared ben je altijd veilig op weg. Je hebt bij InShared keuze uit twee verschillende dekkingen. Het leuke is dat je bij beide dekkingen geen eigen risico hebt!

InShared Fietsverzekering Diefstal

Met deze dekking is je stalen ros verzekerd tegen diefstal. Wel is het van belang dat je fiets goed op slot staat conform de eisen van Inshared. Hierdoor is de kans op diefstal kleiner en blijft de premie betaalbaar. Ook wanneer er schade aan je fiets is door een poging tot diefstal is er dekking. Diefstal van accessoires van je fiets zijn ook gedekt.

InShared Fietsverzekering Allrisk

Aanvullend op de diefstal dekking heb je bij de Allrisk verzekering ook dekking van schade aan je fiets door een ongeluk. Wanneer je fiets omvalt of omwaait en daardoor schade heeft valt dit ook onder de dekking. Zelfs wanneer je zelf per ongeluk schade aan je fiets maakt is er dekking.

Aanvullende dekkingen InShared Fietsverzekering

  • Thuisbrengservice bij pech: wanneer je door een kapotte óf gestolen fiets bent gestrand kan het lastig thuiskomen zijn. Met deze aanvullende dekking wordt je, al dan niet samen met je kapotte fiets, opgehaald en thuis afgezet.
  • Ongeval & Verkeer: hiermee krijg je rechtshulp wanneer je als fietser in een ongeval terecht komt.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven