SNS aansprakelijkheidsverzekering

Waarom SNS aansprakelijkheidsverzekering
SNS aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen van alle aanbieders en vind de beste via Verzekering.nl

De aansprakelijkheidsverzekering van SNS

De aansprakelijkheidsverzekering van SNS is een verzekering waarmee je schade, die jij of jouw gezinsleden aanrichten aan anderen en hun spullen, kunt laten verzekeren. De aansprakelijkheidsverzekering van SNS is zowel in Nederland als erbuiten geldig. Als je bijvoorbeeld de vaas van jouw vriendin omstoot of als jouw kinderen schade aanrichten aan bezittingen van een ander. Dan is het fijn wanneer je niet in een keer alleen voor de hoge kosten komt te staan. Met de aansprakelijkheidsverzekering van SNS verzeker je jezelf en jouw gezinsleden tegen kosten van schadegevallen. Wil je meer weten over de SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering? Lees dan verder voor meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van SNS.

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering

Je kan jezelf verzekeren met de aansprakelijkheidsverzekering van SNS Bank. Met deze verzekering kun je jezelf verzekeren tegen schade waarvoor jij aansprakelijk bent. Er zijn wel een aantal voorwaarden voor de uitkering van schadevergoedingen bij de SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering. De schade die toegebracht is door jou moet tijdens de tijd dat je verzekerd bent bij SNS Bank veroorzaakt zijn. Daarnaast moet de veroorzaakte schade particulier aangebracht zijn.

De SNS biedt complete dekkingen aan voor de SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering. Bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering van SNS ben je wel verzekerd voor:

  • Schade aan het lichaam van een ander tot € 1,25 miljoen
  • Schade aan de bezittingen van een ander tot € 1,25 miljoen
  • Schade aan geleende bezittingen tot € 20.000

Wat is niet verzekerd met de aansprakelijkheidsverzekering van SNS Bank:

  • Wanneer je schade aanbrengt bij het gebruiken of huren van bezittingen van een ander.
  • Wanneer je schade aanbrengt aan anderen of hun spullen met opzet.
  • Wanneer je schade aanbrengt aan anderen of hun spullen door roekeloos gedrag.

SNS aansprakelijkheidsverzekering Particulieren

SNS aansprakelijkheidsverzekering particulieren is geschikt voor mensen die niet zakelijk gebruik maken van de aansprakelijkheidsverzekering. Wil je bijvoorbeeld schade dekken die jij of jouw gezinsleden aanrichten aan een ander? Dan kan de SNS aansprakelijkheidsverzekering particulieren iets zijn voor jou. Als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt en je gebruik wilt maken van een aansprakelijkheidsverzekering van SNS kom je niet in aanmerking voor de SNS aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Deze pagina bevat uitsluitend informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van SNS Bank voor particulieren. Naast SNS aansprakelijkheidsverzekering particulieren biedt SNS Bank ook aansprakelijkheidsverzekeringen aan voor de zakelijke klant. Wilt u meer weten over de aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren? Bezoek dan de website van SNS Bank.

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering

SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering is een van de verzekeringen waarover wij informeren op deze website. Aansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken? Dat kan op Verzekering.nl. Je kan verzekeringen met elkaar vergelijken en kijken welke verzekering het beste bij jou past.
Naast de aansprakelijkheidsverzekering van SNS informeren wij ook over andere verzekeringen. Verzekering.nl heeft een groot aanbod aan verzekeraars om zo een aansprakelijkheidsverzekering te vinden die het beste op je behoeften aansluit. Er wordt hier gekeken naar wat jij wilt en zoekt. Je kan helaas geen SNS aansprakelijkheidsverzekering via ons afsluiten. Wij hebben namelijk geen samenwerking met SNS, waardoor je geen SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering bij ons kan afsluiten. Maar wees niet getreurd. Wij bieden in plaats van de SNS Bank aansprakelijkheidsverzekering wel een flink aantal andere aansprakelijkheidsverzekeringen aan. Bekijk welke aansprakelijkheidsverzekeringen je wel bij ons kan afsluiten met de ‘vergelijk verzekering’ knop.

Vergelijk verzekering

Vergelijken, Afsluiten, Besparen | Verzekering.nl
Artikel delen:
Scroll naar boven